3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,408

Etiketler
Ynt: 3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

Merak ettim....
TekNokta Zj nin, önceki ve sonraki fotolarını koyar mısınız buraya?

Benim mesajdan haberim yoktu onun için bende çekmedim fotoları genel fotoları var ama onlarda da uzak plan ve ışık problemi olduğu için çok net bir detay alınamaz bilseydim çekerdim kader işte

Bu arada bu gün şu saate kadar ozanın yerindeydim makina muhteşem oldu emeklerine özverilerine teşekkür ederim yarın sabahtan yine orada olacağım bir iki küçük iş kaldı hallederiz de ondan sonra ben çamur neyim istemem kıyamam aletime :D

Şimdi şu yazdığım mesajıma bakıyorum peşinden de avatarıma epey güldüm

Bu arada ozan çaktırmadan gaz veriyo abi arabayla biraz oynayalım yükseltelim lastik falan yapalım diyo ama bilemiyom makina gazlı gazlı olmasına da ben o kadar gaz tüketirmiyim diye düşünürken bu mesajı gördüm dilerim o kadar gaza gelmem :D

.com' Alıntı:

Bu arada ozan çaktırmadan gaz veriyo abi arabayla biraz oynayalım yükseltelim lastik falan yapalım diyo ama bilemiyom makina gazlı gazlı olmasına da ben o kadar gaz tüketirmiyim diye düşünürken bu mesajı gördüm dilerim o kadar gaza gelmem :D

hiç bişey olmasa en azından mt lastik takmanı sağlıycam abi :D :D

ozanyur' Alıntı:
hiç bişey olmasa en azından mt lastik takmanı sağlıycam abi :D :D
Evet... Çok doğru...
Benim aklımdan geçen, ben cooper stt alacağım yakında. Necmi abiyi ikna edelim, birlikte alalım, hem daha ucuza gelir, hemde o lastikleri asfalttada sessiz sessiz kullanır... ;)
Necmi abi, en azından 2inch get yapalım. Hem azıcık para, ben bulurum, hemde şehirde bile heybetleniyor makina, bayılacaksın... ;D Bana güven...

Bende bir uğrayayım diyordum ama gaz olayları aklımı karıştırdı,binek terios arabam arazi arabasına dönüşmesinde;fena gaza gelirim de ;) ...
.com' Alıntı:

ferdane gül' Alıntı:
Bende bir uğrayayım diyordum ama gaz olayları aklımı karıştırdı,binek terios arabam arazi arabasına dönüşmesinde;fena gaza gelirim de ;) ...

hımmm mt lastik, snorkel, vinç düşünülebilir :D

Anladım ben onu ozanla alp birleşip LPG veya CNG istasyonu açacaklar onun provasını yapıyorlar ya da alp kavşakkayada verdiğimiz gazın rövanşını almaya çalışıyor :D

ozanyur' Alıntı:
ferdane gül' Alıntı:

hımmm mt lastik, snorkel, vinç düşünülebilir :D

Eveee eettt, Ozan haklı, ayrıca Teriosu ben dergilerde felan okudum, arazide bayağı başarılı, Jimny felan gibi....
Dolayısı ile, bence, lastikle başlamak iyi fikir.....

Vinç, snorkel felan eklenince süper keyifli bi araç olur. Ferdane hn. gibi hoş, uzun boylu bi bayana da çok yakışır bence MT' li Terios.

Terios' unuz ne renk Ferdane Hanım? Sorabilir miyim?

Düşünsenize, Sn.Ferdane hanım işe gidiyor, MT' li Terios' unu parkediyor. İniyor, şöyle bi saçlarını sallıyor. Herkes ona gıptayla bakıyor. Çevredeki çakma sarışınlar, şnorkelli felan süperTerios' tan inen bu karizmatik esmer hanımı kıskançlıkla seyrediyor. "Keşke, saçlarımı dikkat çekmek için sarıya, platine boyatmasaydım" diye düşünüyorlar. "Keşke" diyorlar, "bende bu jip' ten inen kadar güzel bi esmer olsaydım ve esmerliğin kalitesini taşıyabilseydim" diyorlar. "Ama o boy, o endam nerde bende, zaten bi arazici jipim bile yok" diye hayıflanıyorlar. Neyse, çakma sarınşınlar bi yana, Ferdane hanım Vinçli, Mt' li, Şnorkelli arazi aracından inerken, şirin babetlerini çıkarıp, iş sırasında kullanacağı bi sürü pontlu topuklu pabuçlarını giyiyor... Uzun boylu idi, daha da süper oldu. Offf sabah sabah cadde ağladı be... :smiley:

Tekrar soruyorum kusura bakmayın. Terios ne renk Ferdane hanım?... Naçizane merak benimkisi... Affınıza sığınarak, yüksek müsadelerinizle.... Saygılarımla...

Bide, lpg' li mi, yani gaz var mı araçta :smiley:

.com' Alıntı:
Anladım ben onu ozanla alp birleşip LPG veya CNG istasyonu açacaklar onun provasını yapıyorlar ya da alp kavşakkayada verdiğimiz gazın rövanşını almaya çalışıyor :D

Çamur içindeki Grand Cherokee' li avatarın çok hoş Necmi abi..... İnanmayacaksın ama, ben senin sürüşünü izledim Kavşakkaya' da... Çok beceriklisin, direksiyonun felan çok iyi. Senin içinde süper bi "off-road driver" var... Bence seni grand Cherokee almaya sebepte farketmesende bu. İçindeki Off-Road ruhu sana, "Grand aaaall, Cheroke aaaalll dedi" sende aldın..... Bak, sen 2 inch yükseltip, Mt alınca, o içindeki ruh nasıl mutlu olcak... Süper uykular uyuyup, çok mutlu olcan hayatta. Bak gör... Demedi deme :smiley:

Pardon abi, Lpg var mıydı sende?

Alfonse' Alıntı:
Çamur içindeki Grand Cherokee' li avatarın çok hoş Necmi abi..... İnanmayacaksın ama, ben senin sürüşünü izledim Kavşakkaya' da... Çok beceriklisin, direksiyonun felan çok iyi. Senin içinde süper bi "off-road driver" var... Bence seni grand Cherokee almaya sebepte farketmesende bu. İçindeki Off-Road ruhu sana, "Grand aaaall, Cheroke aaaalll dedi" sende aldın..... Bak, sen 2 inch yükseltip, Mt alınca, o içindeki ruh nasıl mutlu olcak... Süper uykular uyuyup, çok mutlu olcan hayatta. Bak gör... Demedi deme :smiley:

Alp Yemesleeerrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ::smiley: ;)

.com' Alıntı:
Alfonse' Alıntı:

Alp,

Yemesleeerrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ::smiley: ;)

Canım Necmi Ağabeyciğim,

Yapamasanda....... ;D

Deeeerlerrrr, derlerrrr........ ;D ;D ( Bilmiyorsan bu fıkrayı, anlatayım özelden ;D ;D Bilen biliyor, çevrene sor, bilen anlatsın ;D ;D ;D )

Alp sen bu kayığa bindin ya yükseltmesende yükseltti derleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D

Ben arabamdan memnunum cleolara özenip dalmazsam baraja sorun olmaz ;D ;D ;D

yakın zamanda binek aracımızı boya koruma yaptırmıştık, keşke siteye daha önce üye olsaymışım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.