Ynt: 3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

Rica ederimozanyur' Alıntı:ufuk abi ilgilendiğin için teşekkür ederim

Rica ederimozanyur' Alıntı:ufuk abi ilgilendiğin için teşekkür ederim
.com' Alıntı:Şimdi şu yazdığım mesajıma bakıyorum peşinden de avatarıma epey güldüm
Bu arada ozan çaktırmadan gaz veriyo abi arabayla biraz oynayalım yükseltelim lastik falan yapalım diyo ama bilemiyom makina gazlı gazlı olmasına da ben o kadar gaz tüketirmiyim diye düşünürken bu mesajı gördüm dilerim o kadar gaza gelmem![]()
Evet... Çok doğru...ozanyur' Alıntı:hiç bişey olmasa en azından mt lastik takmanı sağlıycam abi![]()
![]()
.com' Alıntı:Şimdi şu yazdığım mesajıma bakıyorum peşinden de avatarıma epey güldüm
Bu arada ozan çaktırmadan gaz veriyo abi arabayla biraz oynayalım yükseltelim lastik falan yapalım diyo ama bilemiyom makina gazlı gazlı olmasına da ben o kadar gaz tüketirmiyim diye düşünürken bu mesajı gördüm dilerim o kadar gaza gelmem![]()
ferdane gül' Alıntı:Bende bir uğrayayım diyordum ama gaz olayları aklımı karıştırdı,binek terios arabam arazi arabasına dönüşmesinde;fena gaza gelirim de...
ozanyur' Alıntı:ferdane gül' Alıntı:Bende bir uğrayayım diyordum ama gaz olayları aklımı karıştırdı,binek terios arabam arazi arabasına dönüşmesinde;fena gaza gelirim de...
hımmm mt lastik, snorkel, vinç düşünülebilir![]()
.com' Alıntı:Anladım ben onu ozanla alp birleşip LPG veya CNG istasyonu açacaklar onun provasını yapıyorlar ya da alp kavşakkayada verdiğimiz gazın rövanşını almaya çalışıyor![]()
Alfonse' Alıntı:Çamur içindeki Grand Cherokee' li avatarın çok hoş Necmi abi..... İnanmayacaksın ama, ben senin sürüşünü izledim Kavşakkaya' da... Çok beceriklisin, direksiyonun felan çok iyi. Senin içinde süper bi "off-road driver" var... Bence seni grand Cherokee almaya sebepte farketmesende bu. İçindeki Off-Road ruhu sana, "Grand aaaall, Cheroke aaaalll dedi" sende aldın..... Bak, sen 2 inch yükseltip, Mt alınca, o içindeki ruh nasıl mutlu olcak... Süper uykular uyuyup, çok mutlu olcan hayatta. Bak gör... Demedi deme
Pardon abi, Lpg var mıydı sende?
.com' Alıntı:Alfonse' Alıntı:Çamur içindeki Grand Cherokee' li avatarın çok hoş Necmi abi..... İnanmayacaksın ama, ben senin sürüşünü izledim Kavşakkaya' da... Çok beceriklisin, direksiyonun felan çok iyi. Senin içinde süper bi "off-road driver" var... Bence seni grand Cherokee almaya sebepte farketmesende bu. İçindeki Off-Road ruhu sana, "Grand aaaall, Cheroke aaaalll dedi" sende aldın..... Bak, sen 2 inch yükseltip, Mt alınca, o içindeki ruh nasıl mutlu olcak... Süper uykular uyuyup, çok mutlu olcan hayatta. Bak gör... Demedi deme
Pardon abi, Lpg var mıydı sende?
Alp,
Yemesleeerrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D :![]()
![]()