3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanyur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,386
Ynt: 3C - Car Clean&Care (Oto Temizlik ve Bakım) - Ankara

Hikaye tadında yazınızdaki bu iltifatlarınız için çok teşekkür ederim...Bunlar sizin güzel görüşünüz...
2004 model otomatik vites,gri teriosum var.Rengi neden bu kadar ısrarla sordunuz?
Saygılar benden de....
Alfonse' Alıntı:
hımmm mt lastik, snorkel, vinç düşünülebilir :D

Eveee eettt, Ozan haklı, ayrıca Teriosu ben dergilerde felan okudum, arazide bayağı başarılı, Jimny felan gibi....
Dolayısı ile, bence, lastikle başlamak iyi fikir.....

Vinç, snorkel felan eklenince süper keyifli bi araç olur. Ferdane hn. gibi hoş, uzun boylu bi bayana da çok yakışır bence MT' li Terios.

Terios' unuz ne renk Ferdane Hanım? Sorabilir miyim?

Düşünsenize, Sn.Ferdane hanım işe gidiyor, MT' li Terios' unu parkediyor. İniyor, şöyle bi saçlarını sallıyor. Herkes ona gıptayla bakıyor. Çevredeki çakma sarışınlar, şnorkelli felan süperTerios' tan inen bu karizmatik esmer hanımı kıskançlıkla seyrediyor. "Keşke, saçlarımı dikkat çekmek için sarıya, platine boyatmasaydım" diye düşünüyorlar. "Keşke" diyorlar, "bende bu jip' ten inen kadar güzel bi esmer olsaydım ve esmerliğin kalitesini taşıyabilseydim" diyorlar. "Ama o boy, o endam nerde bende, zaten bi arazici jipim bile yok" diye hayıflanıyorlar. Neyse, çakma sarınşınlar bi yana, Ferdane hanım Vinçli, Mt' li, Şnorkelli arazi aracından inerken, şirin babetlerini çıkarıp, iş sırasında kullanacağı bi sürü pontlu topuklu pabuçlarını giyiyor... Uzun boylu idi, daha da süper oldu. Offf sabah sabah cadde ağladı be... :smiley:

Tekrar soruyorum kusura bakmayın. Terios ne renk Ferdane hanım?... Naçizane merak benimkisi... Affınıza sığınarak, yüksek müsadelerinizle.... Saygılarımla...

Bide, lpg' li mi, yani gaz var mı araçta :smiley:

Etiketler

.com' Alıntı:
Alp sen bu kayığa bindin ya yükseltmesende yükseltti derleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D

Ben arabamdan memnunum cleolara özenip dalmazsam baraja sorun olmaz ;D ;D ;D
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Dal abi, nolcekki, bak clio bile geçti, geçmedi mi? :smiley: Geçti :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Hikaye tadında yazınızdaki bu iltifatlarınız için çok teşekkür ederim...Bunlar sizin güzel görüşünüz...
2004 model otomatik vites,gri teriosum var.Rengi neden bu kadar ısrarla sordunuz?
Saygılar benden de....
Rengi niye mi sordum?

Her renge off road modifikasyonu yakışmazda ondan.... Bakın, haklı çıktım.... Off Road ekipmalar en çok griye yakışır... :smiley: :smiley:

Arkadaşlar, Sayın Üyeler,

Sevgili Ozan'ın konusu, genelde benim yüzümden ;) geyiğe dönmek üzere..... galiba, sanırsan, belkim :smiley: :smiley:

Yüksek müsadenizle, konuyu bi toplayayım..... ;)

( Ozan' cım, müsade almadan, yazınla azıcık oynadım, kusura bakma )

Merhaba Arkadaşlar,
Ankara, Tunalı' da, "Oto Temizlik ve Bakım Merkezi" açtım.
Arıtılmış şebeke suyu ve 3M gibi diğer ithal ürünlerimizle, araçlarınıza ve çevreye zarar vermeden, araç temizliği ve boya bakımı yapıyoruz.
Çamurlu arazi araçlarına exstra ücret talep etmiyoruz ve nazlanmıyoruz :D
(eleman benim cj den alıştı artık normal geliyo herbişi :smiley:)
Tabiki, bunların yanında, "Gezenbilir Üyelerine Özel Büyük İndirimlerimizde var"
Ayrıca,
Kapalı otoparkımızla aylık veya haftalık araç kabul ediyoruz...

***Alltaki tabloyu, uygulamalarımızı belirtmek için ekliyorum***
***"Fiyatlar gezenbilir için farklı"***

...OzanYur...

Pano1.jpg

tara0001-2-1.jpg

Aynen katılıyorum elemanlar abondone olmuş durumdalar ben hafta sonları zj yi yıkatmaya gidiyorum abi niye geldin daha tertemiz diyorlar ;D ;D

Alfonse' Alıntı:

Çamurlu arazi araçlarına exstra ücret talep etmiyoruz ve nazlanmıyoruz :D
(eleman benim cj den alıştı artık normal geliyo herbişi :smiley:)

...OzanYur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR