3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdarf_06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,199

serdarf_06

Ana Kamp
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba,
Adım serdar forma yeni üye oldum, arkadaşlar v3 kapı 96 model bi vitara alıyorum bugün göstermeye gitcez servise, sizden ricam bu araçlarda neye dikkat etmem gerekiyor. Araç hakkında hiç bir tecrübem yok. Araç 190000 km de 96 model değişen yok diyor fiyat 13500 sizce nasıl alınırmı, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Herkeze iyi günler.

Etiketler
Ynt: 3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

kazasız ve motor şanzıman arazi şanzımanı kaportası iyiyse fiyatıda uygun...

Ynt: 3kapı vitara alıyorum arkadaşlar yardım lütfen

yetkili servise çektirin 150 tl ekspertiz ücreti ödeyin ciğerine kadar bakılıp elinize yazılı rapor verilir. değilse elalemin pertlik arabası size aslan parçası diye kakalanmaya çalışılabilir. sonra binlerce lira harcayacağınıza 150 den vazgeçin içiniz rahat olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.