40 Yıl Öncesine Yolculuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SUVARİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,431
Ynt: 40 Yıl Öncesine Yolculuk

Suzuki LJ81
lj81.jpg

Etiketler

Evet Yavuz kardeşim neden bilinmez o zamanların araçları bir başkaydı ve gerçek şoförlük gerektirirdi.............

Sertan&Şebnem çifti, katılımınız için teşekkür ederim sizlere de...

Herkese iyi günler - Bu güzel resimler için teşekkürler.
Sertan&Şebnem çifti Suzuki lj80 ve 81 resimlerini koymuş fakat göremiyoruz.
Buda benim LJ80[attachment=5]

06012010118.jpg

13062009004.jpg

26062010328.jpg

Bu araçlara bakması bile ayrı bir zevk. Hepsinin Ruhu var...
Yenilerin aynı duyguyu yaşatması imkansız, çünkü hiç biri 40 sene var olamayacaklar...

Merhabalar,
Hepsi çok güzellerde, benim için ford minibüs hepsine değer.Arka çit açılır kapılı otosan imalatları da çift açılırdı, ancak arka kapı tek parça camla birlikte açılanları bizim bölgede daha bir gözde idiler.Ah birde tavanı camlı olanlardan çıksa biryerde varya, one be çamurluktaki aynalar, custam yazısı, jant kapakları ve cam fitilleri.
Bizim memlekette minibüs deyince herkesin bildiği tek şey vardır oda ford, jip dedinmi jeep, pikap dedinmi doç akla gelir.
Hala bu minibüsleri bizim oralarda kırabilen, eskitebilen yok.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Hepsi çok güzellerde, benim için ford minibüs hepsine değer.Arka çit açılır kapılı otosan imalatları da çift açılırdı, ancak arka kapı tek parça camla birlikte açılanları bizim bölgede daha bir gözde idiler.Ah birde tavanı camlı olanlardan çıksa biryerde varya, one be çamurluktaki aynalar, custam yazısı, jant kapakları ve cam fitilleri.
Bizim memlekette minibüs deyince herkesin bildiği tek şey vardır oda ford, jip dedinmi jeep, pikap dedinmi doç akla gelir.
Hala bu minibüsleri bizim oralarda kırabilen, eskitebilen yok.
Kalın sağlıcakla.

Hatırlarsınız niyazi bey ford minibüslerin v motor çift egsoz olanları vardı ben,de onlara hayrandım

mk1 ford minibüs benimde beğendiğim bir araç.Dolmuşla bir yere gideceğimiz zaman Ford'a binelim diye bekletirdim annemi fe-ka gelince:smiley::smiley::smiley:

yavuz-çelikel' Alıntı:
mk1 ford minibüs benimde beğendiğim bir araç.Dolmuşla bir yere gideceğimiz zaman Ford'a binelim diye bekletirdim annemi fe-ka gelince:smiley::smiley::smiley:

Yolcular kapıları bozmasın diye kollara bide zincir takarlardı hey gidi günler ;D

dopamin' Alıntı:
Magırus un gelmesi fordcuları ford sevdasından vazgeçiremedi ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DKarnıma ağrılar girdi inan. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Alırsın Ford olursun lord.

Önce dizel koymak için çamurluk değişmeden kaput ve panjur değişip (bizde domuz burun derlerdi) Avrupada kullanılan dizellerin orjinal görüntüsünü yaptılar, daha sonra düz panjur ve dik sinyal lambalı model derken o güzellik kayboldu.
Birisi vardı arabasına çok hastaydı, o dizele dönerken (genelde BMC koyarlardı) arabanın görüntüsünü hiç değiştirmedi galiba şanzıman'a ve şafta filan müdahale etmişlerdi.
Yazın gidince sorayım abası hala duruyormu.
Kalın sağlıcakla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri