sisdagili61' Alıntı:Merhabalar,
Hepsi çok güzellerde, benim için ford minibüs hepsine değer.Arka çit açılır kapılı otosan imalatları da çift açılırdı, ancak arka kapı tek parça camla birlikte açılanları bizim bölgede daha bir gözde idiler.Ah birde tavanı camlı olanlardan çıksa biryerde varya, one be çamurluktaki aynalar, custam yazısı, jant kapakları ve cam fitilleri.
Bizim memlekette minibüs deyince herkesin bildiği tek şey vardır oda ford, jip dedinmi jeep, pikap dedinmi doç akla gelir.
Hala bu minibüsleri bizim oralarda kırabilen, eskitebilen yok.
Kalın sağlıcakla.
v4 olanlar alman fordu.dopamin' Alıntı:Hatırlarsınız niyazi bey ford minibüslerin v motor çift egsoz olanları vardı ben,de onlara hayrandım
yavuz-çelikel' Alıntı:mk1 ford minibüs benimde beğendiğim bir araç.Dolmuşla bir yere gideceğimiz zaman Ford'a binelim diye bekletirdim annemi fe-ka gelince![]()
dopamin' Alıntı:Yolcular kapıları bozmasın diye kollara bide zincir takarlardı hey gidi günler ;D
yavuz-çelikel' Alıntı:hatırladım.magurüs geldi ezdi geçti bunların hepsini.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DKarnıma ağrılar girdi inan. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Ddopamin' Alıntı:Magırus un gelmesi fordcuları ford sevdasından vazgeçiremedi ;D