4x4 mü 4x2 mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hicrin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,555

hicrin

Yeni Üye
arkadaşlar actyon sports almayı düşünüyorum fakat 4x4 mü yoksa 4x2 mi benim için daha iyi olur kararsız kaldım 4x2 nin karda buzda performansı nasıldır. doğuda yaşıyorum malüm kışın baya kar var sizce hangisi daha iyi olur?

Etiketler
Ynt: 4x4 mü 4x2 mi

bence kesinlikle 4 ceker almalisiniz hele hele karda buzda gidecekseniz ....

2 ceker de belli bir noktaya kadar performan gosterebilir ama 4 cekerin eksikligini her zaman hissedersiniz .....

selamlar ...

elbette 4x4, ama!
şehirdeki, karda buzda kullanacaksanız, 4x2 yeter bence.
nihayetinde bisürü binek araç uygun lastikle, yada zincirle şehiriçindeki karda ilerliyor.
saygılar
Rüstem

çok sağolun cevaplarınız için sadece şehirde kullanmıyacağım anlaşılan 4x4 daha mantıklı ;)

bide sut 1 & korondo sports var bu iki araç aynı araç değillermi yoksa farklılarmı bide tahminen ne zaman gelirler olmasa bunları bekleyelim

hicrin' Alıntı:
bide sut 1 & korondo sports var bu iki araç aynı araç değillermi yoksa farklılarmı bide tahminen ne zaman gelirler olmasa bunları bekleyelim
Şahsuvaroğlu ile görüştüğümde Mart ayı içerisinde bekliyoruz dediler ama net bir tarih yok siz şimdilik bekleyin o araçları görün ondan sonra kararınızı verin
Tam bir fiyat,performans aracıdır...

ben de 4x2var Erzurumda yaşıyorum kışlık lastikler ile pek sıkıntı yasamıyorum ama
gaza ani basarsanız veya ani yavaşlarsanız arkadan kıç atma egiliminde oluyor araç..
Şahsen ben kışları değilde yazları dere tepe çıkarken daha çok 4x4 almadıgıma hayıflanıyorum..
4x2nin avantajları;
-Vergisi
-fiyat avantajı
4x4ise arazide daha fazla özgürlük vaad edidiyor ;)

4x2 yıllık muayenesi,hız sınırının93km olması ve vergi diliminin 6yılda bir alt kademeye gecmesi gibi de
dezavantajları mevcud 4x4 lerde bu durumlar ne alemdedir bilmiyorum ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,000
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR