7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,421,089
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ama şu Digitürk, elektrik, su, telefon, adsl vs nasıl büyüyor gözümde var ya....Muhtar, nüfus kayıt zart zurt...

Bunlar daha başlangıç, aç kalıp akşam yemeği olarak ekmek arası 6 tane yumurta yediğinde görücem ben seni )

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Bunlar daha başlangıç, aç kalıp akşam yemeği olarak ekmek arası 6 tane yumurta yediğinde görücem ben seni )
Evet, sen yemekleri Umutun yaptığını sandığın için böyle düşünmen gayet normal. Evlendiğimizden beri yemek, salata yapan bi insanım ben Onurcuğummmmmmmmmmm. Aç kalmayı bırak, güveçte kuzu yapıp keyfime bakacağım bir güzel ;D ;D ;D
Yemek yaptırmak için evlenmeyi düşünüyorsan ayrıca sen baştan sıçmışsın bi de ;D ;D ;D Onu da söyleyeyim ;D

;D ;D ;D ;D

Bukadarmı kötüydü olm senin evlilik ;D

Tecrübe konuşuyor Onur.... Herşey toz pembe olmayacağı muhakkak

Onur ben 10 dakika sonra çıkıyorum canım sıkkın biraz kafa dağıtayım , geleceksen biryerde buluşalım.

acemi80' Alıntı:
Tecrübe konuşuyor Onur.... Herşey toz pembe olmayacağı muhakkak

Hocam adamın özgürlük dediği tv karşısında uyumak falan zaten benim herzaman yaptığım şeyler neresi özgürlük anlamadım ben ama ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

Bukadarmı kötüydü olm senin evlilik ;D
;D ;D ;D
Hayır ben zaten hep zevk aldım yemek yapmaktan...Önceden de bekar çok yaşadım ondan belki...Kıza da neden yemek yapmıyosun demedim bir kere bile. Herkes çalışıyor günümüzde, eskide kalmış o anne babaların evlilik modelleri ;D ;D Onun için şimdi bırak aç kalma korkusunu sabırsızlıkla beklemekteyim yanlızlığı ;D
Pijamayla Northshield Koruya 5 snde gidebilmek te cabası ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam adamın özgürlük dediği tv karşısında uyumak falan zaten benim herzaman yaptığım şeyler neresi özgürlük anlamadım ben ama ;D ;D

Aynen, gün gelecek bi bakıcak sadece tv karşısında uyuyor. ))))

;D ;D ;D Ben karpuz bile kesemem ;D ;D ;D ama aç kalırsam yılan, kurbağa, böcek bile yerim o ayrı ;D ;D ;D