KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben konya yolunda, 100. yıl köprüsünün orada bekleyeyim ? Drunk'a sapmadan, Oradan geçecek var mı ? Ya da Yavuz abi, sen bizim buradan geçeceksen ben arabayı Real'e bırakayım, sana kaynayayım ?
Ben konya yolunda, 100. yıl köprüsünün orada bekleyeyim ? Drunk'a sapmadan, Oradan geçecek var mı ? Ya da Yavuz abi, sen bizim buradan geçeceksen ben arabayı Real'e bırakayım, sana kaynayayım ?
Valla ben o günleri yaşamış biri olarak hiç öyle bakamıyorum olaya...
(Çok kötü bir evlilk yapmış olmama rağmen) İkinci bekarlığımda Ben perişan olmuştum...
Bi bakıma haklısın ama ben rahat ve huzur açısından değerlendiriyorum. Bekar olduğum dönemlerde düzensiz ve huzursuz bir hayatım varken evliliklerimde daha huzurlu oldum.
Bu da benim karekter yapımdan kaynaklanıyor olabilir.
Bi bakıma haklısın ama ben rahat ve huzur açısından değerlendiriyorum. Bekar olduğum dönemlerde düzensiz ve huzursuz bir hayatım varken evliliklerimde daha huzurlu oldum.
Bu da benim karekter yapımdan kaynaklanıyor olabilir.
Hocam işte ben evdeki düzenli ve huzurlu olan tarafım...Buna güveniyorum ;D Yanlızken daha da düzenli ve huzurlu olacağım kesin...
Ama Onurun bayağı morali bozulmuştu, evlenemeyecek çocuk bişi diil)))))))))))))
Tavukları yedim kaçtım geldim direk ;D