KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tam tanımadığın(bir kaç kişi), alkole köle olan ve aracını engellerden atlayarak olmadı uçarak geçiceğini zanneden vatandaşlardan birkaçı geziye katılırsa gezinin pek zevki kalmıyor sadece kırılanları toplarken buluyorsun kendini
tam tanımadığın(bir kaç kişi), alkole köle olan ve aracını engellerden atlayarak olmadı uçarak geçiceğini zanneden vatandaşlardan birkaçı geziye katılırsa gezinin pek zevki kalmıyor sadece kırılanları toplarken buluyorsun kendini
İşin kötü tarafıda o ya Sevtap kimse evde durmamı istemiyor ;D ;D ;D Hanım sen evde olunca ben iş yapamıyorum diyor, çocuklar ben olunca rahat kavga edemiyorlar. Ben evden çıkınca herkes hürriyetine kavuşuyor ;D ;D ;D
oda oldu bir tane capon alkollü daha çocuk ( askerde bana verselerdi keşke ;D ;D ;D ) geldi arkadan dokundu ama kendi tamponu ve plakasını yamuktu ;D ;D ;D yolda da gereksiz hareketler yapıyordu ayık olsa tokatlardım ama benim gibi bir ingilize yakışmaz diye dokunmadım ;D ;D ;D
Bugün biz sağlam döndük ama zukilerden biri dönemedi Altuğ'unda dediği gibi. Keşif gezisine çıkan araçların zuki olması sebebi ile Disco, LC ve xj, zj gibi büyük araçlar zor sığdık yollara. Onun dışında aldığı alkolün etkisi ile kendini kaybedenlerin dengesiz hareketleri can sıkıcı olsada bir faciaya sebep olmadı. Biz keşif ekibinin kendi araçlarına göre seçtiği yollar nedeni ile ufak tefek sıyrıklar ile atlattık olayı.
Arıza çıkartma ihtimali olan kişiler ile yola çıkılmayacağı konusundaki fikrim iyiden iyiye pekişti. Bir an evvel bir 7/24 aktivitesi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kampımız gelmiş bizim.