7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,542,996
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
ben bi dağatıcamki oy oyyyyyyyy artık toplarsınız bi yerlerden Olmadı bırakın beni dağlarda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Merak etme, sahip çıkarız sana ;D ;D ;D

Ama sözümüz eve kadar, ondan sonrasına karışamayız haberin olsun

Etiketler

HOOOPPPAAA HERKESLERE SELAMMMM SABAH ŞEKERLERİİİİİİİİİİİİİİİİİ

HAYDİ ŞİMDİ OYNUYORUZ, OTURMAYA MI GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİKKKKKKKK

http://www.youtube.com/watch?v=TZitcRH8YaQ

ufukozkan' Alıntı:
ben bi dağatıcamki oy oyyyyyyyy artık toplarsınız bi yerlerden Olmadı bırakın beni dağlarda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Hoca senin şeyler arabanın tavanında kalmış gece unuttum yağmur yağmış bozulmaz dimi onlar yağmurdan?

discovery-V8' Alıntı:
Hoca senin şeyler arabanın tavanında kalmış gece unuttum yağmur yağmış bozulmaz dimi onlar yağmurdan?

Ben seni bildiğim için geleyim dedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bozulmaz herhalde :

ufukozkan' Alıntı:
Ben seni bildiğim için geleyim dedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bozulmaz herhalde :

dışarı çıkamadım dün hiç, unutmuşum onları ;D ;D bozulmuş gibi durmuyorlar ;D

discovery-V8' Alıntı:
şhhhht bizi çağıran yok bakıyorum ooh ne ala ne ala ;D
;D ;D ;D ;D ;D LR'cileri çağırmıyorum...Gerçi yok yok, çağırayım, bi tane beyaz freelander var son kasa, 06 LR 937 plakalı ;D Sahibesini görmen lazım ;D Satıp arabayı Defender alacam nerdeyse ;D
SDC' Alıntı:
Baksene arkadaşın imzası felan da değişmişşş ;D ;D ;D

"Love all, trust a few. Do wrong to none." (William Shakespeare)
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D nekadar sürecek onu merak ediyorum ben, sağdan solda toplamaya başlarsak yakında Umutu hiç şaşmam ;D ;D ;D ;D
Hiiiççç merak etme abicim ömrüm uzuyo benim şu sıralar, kendinize bakınızzzz ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Beyaz freelanderin sahibesine benim ne yararım olacak onu anlamadım : , Ekmek kamyonu iknaya yeterli olmuyormu ? Yoksa benim LR ı gösterip "baaaak arkadaşlarımdada LR var" mı deyip konuya giricen ? Bide freelanderlar Ufuğun ilgi alanında haberin olsun ;D ;D ;D

şekik yapacaksanız benim arabadan donanımı sökeyim 2 ssatte iş görür mahçup etmez kimseyi

cihanülker' Alıntı:
şekil yani demek istemiştim yahuu
Cihan, müşteri pasladım senin arabaya bu arada haberin olsun...2005-2006 LC arayan paralı bir patron. Sahibindenden ilan linkini yolladım. şu şu rakam verdiler vermedi de dedim, haberin ola...Satarsan komisyonumu alırım ;D

cihanülker' Alıntı:
şekil yani demek istemiştim yahuu

Donanımı niye sökücen? yaw hepten embesil oldum ben, kafa kazan bana çetrefilli şeyler yazmayın bu hafta anlamakta zorlanıyorum ;D

discovery-V8' Alıntı:
Donanımı niye sökücen? yaw hepten embesil oldum ben, kafa kazan bana çetrefilli şeyler yazmayın bu hafta anlamakta zorlanıyorum ;D

hatun korkmasın diye len bu ne diye ,birde yıtmaçlı etekle filan zor biniliyor arabaya , caaarrrttttt diye ayrılıyor yırtmaçtannnn totoya kadar ;D ;D ;D ;D ;D ;D, geçen bir bankacı kızımız ayrıldı ikiyeeede çok güldüm

;D ;D ;D ;D ;D Ürkmez Ürkmez Freelander kullanıyormuş , maceracı ruh neden ürksün belki hoşuna bile gider donanımlı donanımlı ;D ;D ;D