7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,542,996
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Cihan, müşteri pasladım senin arabaya bu arada haberin olsun...2005-2006 LC arayan paralı bir patron. Sahibindenden ilan linkini yolladım. şu şu rakam verdiler vermedi de dedim, haberin ola...Satarsan komisyonumu alırım ;D

o rakam ne vrmediğim rakam ayıp olmasın amcalara

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
... bi tane beyaz freelander var son kasa, 06 LR 937 plakalı ;D Sahibesini görmen lazım ;D Satıp arabayı Defender alacam nerdeyse

Beyazı hazır madem, sen de kırmızı al. 50 kuruş fazla olsun kırmızı olsun di mi.

discovery-V8' Alıntı:
dışarı çıkamadım dün hiç, unutmuşum onları ;D ;D bozulmuş gibi durmuyorlar ;D

hala duruyolarsa sorun yok Biraz önce acayip kar yağdı 5 dk kadar Şimdi güneş Acayip bir hava var

fastjunkie' Alıntı:
yahu finallerimiz bitti bi çoşkumuza ortak olmadınız hee.

Coşkunu hoptek moptek midir kolyastı bastımıdır nedir anlamsız şeylerle paylaşırsan ortak olamayız tabi ;D ;D Naaptın atlattınmı hepsini? Dönüş nezaman istanbula?

discovery-V8' Alıntı:
Hoca senin şeyler arabanın tavanında kalmış gece unuttum yağmur yağmış bozulmaz dimi onlar yağmurdan?

O şeyler ne be, hani bozulabilirmiş de bozulmamış felan ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
hala duruyolarsa sorun yok Biraz önce acayip kar yağdı 5 dk kadar Şimdi güneş Acayip bir hava var

aynen buradada öyle güneş yakıyor şimdi ;D

cihanülker' Alıntı:
sevtap, bunlar beyaz etleri artık ,tavana mavana saçıp duruyorlar yahuuuu ;D ;D ;D ;D

heee heeee, öyle cümle alem görsün şanımız yürüsün diye tavana serip gezdiriyoruz tövbe tövbe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
O şeyler ne be, hani bozulabilirmiş de bozulmamış felan ;D ;D ;D

Bende bilmiyorum uzun uzun renkli bişeyler fon şeysi galiba ;D ;D

Patron sabahtan beri "nothing else matters" dinliyor, ne oldu anlamadım valla : :

Bu şartlar altında çalışamıyorum ;D ;D ;D