KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Atış serbest tabi abicim. Biz araçlarımızla çeşitli aktiviteler yaparken adamalar havuz başında güneşlenmiş. Şimdide akşam olmuş güneş gitmiş OFF-ROAD cu diye bronz tenleriyle gelip bilgisayar başına oturmuşlar. Araçları garajda ağlıyor çıkaaaar beni diye ;D
Atış serbest tabi abicim. Biz araçlarımızla çeşitli aktiviteler yaparken adamalar havuz başında güneşlenmiş. Şimdide akşam olmuş güneş gitmiş OFF-ROAD cu diye bronz tenleriyle gelip bilgisayar başına oturmuşlar. Araçları garajda ağlıyor çıkaaaar beni diye ;D
Gazı verirken debriyajı sert bıraktım elimden, motor kafa kaldırdı valla ;D Kırıcı olmadım umarım. Bu arada iş güç görüşemedik bir türlü ? Umarım yeğenim iyidir?
Gazı verirken debriyajı sert bıraktım elimden, motor kafa kaldırdı valla ;D Kırıcı olmadım umarım. Bu arada iş güç görüşemedik bir türlü ? Umarım yeğenim iyidir?
Allah razı olsun. Bizimkinin günü gününe uymuyor. Dün gece yine 40 derecelerde gezdik. Hanımda nöbetçiyi. Buralarda durma sebebimde buydu aslında. Yarım saate bir kontrol edip sabaha kadar oturdum. Açıkcası sayenizdede kolay oldu. Sıkılmadım uykumda gelmedi burada kaynatınca vakit geçti gitti..