7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,638
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Ufuk abi board oyununa fena kaptırmıştın, merak ettik valla.
Valla oole takiliyorum isde ;)
Sizin dukkana da takiliyorum jeep olunca pek sevmiyolar :smiley:

Bugun sizlere cok guzel video ve fotograflar gostericekdim Jeep ve disco Ama Yavuza ulasamadim bi turlu Video ve fotograf makinalarini hazirlamisdim :smiley:

Etiketler

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Hakan Hocam Land'lerden mi bahsediyorsun yoksa ? Bizde Land kullanan yok ki :smiley:

;D ;D ;D

Geeeeel Özgürcüm gel. Şöyle bekarların olduğu bölüme alalım seni... Sataşmasak müşteri geleceği yok valla ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Burdanda anlıyoruz ki geri kalan herkes atış serbest durumunda ;D

Atış serbest tabi abicim. Biz araçlarımızla çeşitli aktiviteler yaparken adamalar havuz başında güneşlenmiş. Şimdide akşam olmuş güneş gitmiş OFF-ROAD cu diye bronz tenleriyle gelip bilgisayar başına oturmuşlar. Araçları garajda ağlıyor çıkaaaar beni diye ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Atış serbest tabi abicim. Biz araçlarımızla çeşitli aktiviteler yaparken adamalar havuz başında güneşlenmiş. Şimdide akşam olmuş güneş gitmiş OFF-ROAD cu diye bronz tenleriyle gelip bilgisayar başına oturmuşlar. Araçları garajda ağlıyor çıkaaaar beni diye ;D

İngiliz işte üstadım ne olcak ki ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Sız suçunuzla durun haksızlık yapmayın dün ( bakınız 47 sayfa) Yunusa nasıl saldırmışsınız öyle :D

Selam,

Bugun ben de havuz basinda takildim, suda cocuk akiciligi yaptim. Hala gobegi iceri cekince idare ediyo ama nefes almak zorlasiyo .. :smiley:

ben bir arkadaşa bakıcam hoş gelmez gerçi o buralara ama jeep çidir kendisi ..burdamı alpaslan adı yoktur yokturrr ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hakan merhaba bu arada :smiley: Gazı yemeyen gelmez bu işler böyle ;D

Merhaba Dostum,

Gazı verirken debriyajı sert bıraktım elimden, motor kafa kaldırdı valla ;D Kırıcı olmadım umarım. Bu arada iş güç görüşemedik bir türlü ? Umarım yeğenim iyidir?

HakanBastoncu' Alıntı:
Nejat Abi,

Dükkan dolacak gibi. Bu akşam ne verelim misafirlere? Kelle paça, bol sarımsak ve sirke?

Tamamdır Hakan dükkan doldu bile, bu vakit birer çorba ikram ederiz, hesabıda peşin alır erkenden kaçarız ;D ;D ;D

iskembe-corbasi-nasil-yapilir-clip-image001.jpg

acemi80' Alıntı:
Sız suçunuzla durun haksızlık yapmayın dün ( bakınız 47 sayfa) Yunusa nasıl saldırmışsınız öyle :D

Valla babacım bir daldığımızda online bir sürü üye vardı. Sonra bi baktık bizbizeyiz ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ben bir arkadaşa bakıcam hoş gelmez gerçi o buralara ama jeep çidir kendisi ..burdamı alpaslan adı yoktur yokturrr ;D ;D ;D

Yoktur yoktur istenmediği yerde ne işi olsun :smiley:

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Dostum,

Gazı verirken debriyajı sert bıraktım elimden, motor kafa kaldırdı valla ;D Kırıcı olmadım umarım. Bu arada iş güç görüşemedik bir türlü ? Umarım yeğenim iyidir?

Allah razı olsun. Bizimkinin günü gününe uymuyor. Dün gece yine 40 derecelerde gezdik. Hanımda nöbetçiyi. Buralarda durma sebebimde buydu aslında. Yarım saate bir kontrol edip sabaha kadar oturdum. Açıkcası sayenizdede kolay oldu. Sıkılmadım uykumda gelmedi burada kaynatınca vakit geçti gitti..

Bugün iyi çok şükür...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR