7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,959
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Benim soru arada kaynayacak tekrar edeyimde bir jeep çi belki cevaplandırır bir malumatı vardır

Etiketler

Bende fanatiklik yok
Hatta bana kizan arkadaslarim bile var
Ayirt etmeden tum araclari seviyorum
Firca atiyolar Sen jeepcisin diye (Fabrikada hissem varda)
Bu forum gercekden cok guzel
Cok iyi dostlar ediniyoruz Bilgi alisverisi super derecede
Tam zamane isi

ayhanbursa' Alıntı:
neden yanlış sorumu sordum çok kibarmı oldum anlayamadımki

Ayhan Bey,

Siz tahriklere kapılmayın. Biz ingiliz kültürüne alışkınız gayet kibar ve güzel bir soru oldu hemen yanıt veriyorum ;D :

Araçlarımız ( Defender) uzun yol, kalmalı seyahatler ve kampların vazgeçilmezi olduğundan Webasto takıyoruz. Gece arka koltuğu yatırıp, Webastoyu açınca demeyin keyfimize. Deri koltukta yatılmıyor k..larımız pişik oluyor ;D ;D ;D Sabah pişik ve bel ağrısıyla uyanmadan güne zinde devam edebiliyoruz.

Hemen Alp Kardeşime'de yanıt vereyim

Alp kardeşim RRC'nin koltuk ayarı var. Hem de elektrikli ve hafızalı. Ha benim kullandığım 86 model % 45 off road, % 45 şehir içi günlük kullanım, % 10 lüx ;D

Umarım yardımcı olabildim

acemi80' Alıntı:
Benim soru arada kaynayacak tekrar edeyimde bir jeep çi belki cevaplandırır bir malumatı vardır

Mete Abi en azından biz gezdiğimizin tozduğumuzun bedelini ödüyoruz,servislerde sanayilerde heder olmuyoruz ;D ;D

Bu durumda,keyfiyen harcayan zekat da verir fitrede fakat geri kalanlar zorunlu sebeplerden ötürü kimler neyi yapmaz onuda fetvayı veren diyanete sorunuz ;D;D;D

alpaslanepli' Alıntı:
RRC sahipleri cevaplasın baba .Biz misafiriz

Fetva jeepçilerle ilgili olduğu için siz bilirsiniz diye düşünmüştüm

ayhanbursa' Alıntı:
ama zj yada xj sanırım uygulamaz bizde okadar boş yer yok

Yavuz 3 tane XJ veya ZJ'ye bir tane Defender şasi'si takas yapıyodu, 30-40 bine de kupasını, yürüyenini, motor vs yaparsınız sizinde olur vebastolu Defender'iniz ;D ;D ;D

Bu arada çorba servisi yapa yapa canım çekti yaaaaa. Yakında da yok ki bi işkembeci

Siz tahriklere kapılmayın. Biz ingiliz kültürüne alışkınız gayet kibar ve güzel bir soru oldu hemen yanıt veriyorum :
......... şimdi tabide bizimde amerikan kültürü ve alışkanlığımızdan olsa gerek jeep le yolculuk yapıp otel yada pansiyonda yada kamp çadırında kalıyoruz ..sakın yanlış anlamayın amerikan kültür ve toplumun değer anlayışında araçta ya evsizler ya suçlular yada polisler kalıyor ..sizin araçta kalmak için bu kadar çaba sarfetmeniz ve ısınmak için bu tür mekanizmalr bulmanız tuhafıma gitti değişik bir şey olsa gerek genede teşekkür ederim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Standart donanımlı bir ZJ ile donatılmış bir land aynı karede olduğu gibi arazidede aynı yerlerdeler. Doğru bir kare olmuş...

Alpaslan bir gün misafirim ol, yan koltuğumu ayırırım sana, bakalım arazide aynı yerdelermi ;D

Vabasto'yu araçta yatmak için değil, ertesi sabah aracın içi ısınmış olsun diye takıyorlar ;D