7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,453,294

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Alpaslan bitane inan var ama ben anlamam bak bakalım alırsan yarışırız. ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/sahibinden_charger-25WQQaXQQ14663319WQQpXQQdisplayitem

Selam,

Linklere baktım ve fiyatları okuyunca gülerken ağzımı kullanmadım. Bana amerikan o kadar uzak ki anlatamam. Almayacağım arabalar için yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ? Türkiye'de çok az amerikan arabası 30 bin Dolar ve üstü paraları hakkediyor. Araba çok iyi görünüyor fakat o paraya alıcı zor bulur. Sorarım ama gerçekten sorarım; Camaroyu kaç ay'da ve kaç paraya sattın? İmpala'yı 15.000 Tl'ye verirse al derim. Ben resimde gördüğünüz arabayı ( Türkiye'de 2-3 tane SS Cabrio var) satana kadar canım çıktı. İşin içinde dolar olursa ben anlamaz, Sterlin ve sterlinle satılan parçalar ilgi alanım ;D

Görüşmek üzere

umutcelikel' Alıntı:
Ben bugün Kayseri ve sonra malatya tarafına gidiyorum. Size iyi drunklar.
Umut uzun süre görüşemedik.
onun için sen buradayken şu drunk işini en kısa zamanda tekrarlayalım.

Ömer 70 yılı sonrası Amerikanlarda tasarım zafiyeti var diye düşünmüşümdür hep. 70 yılından önce olsun çamurdan olsun. Linktekinin motoruna hiç lafım olmaz. Ama kasası charger'in bittiği noktadır!

figo' Alıntı:
Abi ben yeniyim birşeyden haberim yok yeni bir land cı olarak bilgi alabilirmiyim SAYGILAR.
Land cılar akşam 8 de drunk ta buluşuyorlar.
biz caponlar da,doğru yolu bulmaları için onları basmaya gidiyoruz.;D

Altı ay bindim bir ayda sattım 12 ye aldı bindiğim kar arkadaş Adanada 16 istiyor benim arabaya ama 15 e aklımda var dediğim gibi muhalefet var bekliyorum.

Evet dostlar, ben geldim, ayak bastı parası 265 TL de verdim, başkent ekonomisine katkım olsun. Akşam 20:00'da direk Drunk'ta olurum (Garmin sağolsun).

"Trafik hayattır" ;D ;D

madde: 51/2-b

Ne yaptın uçtun mu Nejat