7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,646,067
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Uyku kelebekleri gözüme konmaya başladı ;D
Sakın yatıyorum diye gevşemeyin,
Onur nöbette ;D

:D Gerçek 7/24 benim valla..
Yok ben de erken gidiciyim bu gece
Yavuz abi de işlerini bitirdi, bu gece kutlama için Drunk'ta sanırım ;D

Etiketler

sword7' Alıntı:
Sanırım tamamlanmadığı için izin veredi, fotoğrafların şu haliyle internet ortamında yayınlanmasını düşünmediğini söyledi, biz de hak verdik. Bayramda inşallah görücüye çıkacak araç. Allah yardımcısı olsun şimdiden, gerçekten çok büyük bir emek var aracın üzerinde...

Yinede mantık yanlış, dediğim gibi makyajsız yakalanmış gibi hissetmiş arkadaş ama hep gördüğümüz gibi insanlar aracın yapım aşamalarını didik didik araştırıyor ve öğrenmek istiyor.
Araç geliştikçede araç sahibi kadar mutlu oluyorlar.

acemi80' Alıntı:
Yinede mantık yanlış, dediğim gibi makyajsız yakalanmış gibi hissetmiş arkadaş ama hep gördüğümüz gibi insanlar aracın yapım aşamalarını didik didik araştırıyor ve öğrenmek istiyor.
Araç geliştikçede araç sahibi kadar mutlu oluyorlar.

Eminim ki tüm aşamalarını fotoğraflamıştır aracın, bitince de yayınlayacaktır. Zaten bir firma tarafından mankenli bir çekimi olacakmış aracın. Ondan sonra iyice gün yüzüne çıkar araç. Araca gerçekten hayranlıkla baktım, herkesin de görmesini isterdim fakat sahibinin kararı böyle. Saygı duymak gerekir...

sword7' Alıntı:
Eminim ki tüm aşamalarını fotoğraflamıştır aracın, bitince de yayınlayacaktır. Zaten bir firma tarafından mankenli bir çekimi olacakmış aracın. Ondan sonra iyice gün yüzüne çıkar araç. Araca gerçekten hayranlıkla baktım, herkesin de görmesini isterdim fakat sahibinin kararı böyle. Saygı duymak gerekir...
LRO dan diyince zaten bu işi yapacak bir iki tip akla geliyor : ;D ;D Bekleyelim bakalım.

Yahu kimselerin haberi olmasin diye taaaa Izmirlerde araba topladim Yinede cikdi

Neyse artik atarim fotolarini size :D :D :D

ufukozkan' Alıntı:
Yahu kimselerin haberi olmasin diye taaaa Izmirlerde araba topladim Yinede cikdi

Neyse artik atarim fotolarini size :D :D :D

Piyasaya çıkaracağınız günü merakla bekliyoruz, emeğinize sağlık araç çok güzel oluyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR