7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,650,867

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

acemi80' Alıntı:
Laf aramızda Rubicon lara bende hayranım ;D ;D ;D

Hayran olmamak eldemi
;D ;D ;D
http://video.google.com/videoplay?docid=2730267990697672860#
Hocam rubiconu öncelikle dizel olduğu içi severim ve modifiyeye çok açık bir araç ve arazide yok arası çattı yok altı değdi vs gibi dertleri yok

yunus bager' Alıntı:
Bu konuda yorum yapamam işte çunkü kullanmadım bilmiyorum ama genede bi gerçek var
sü anda dünya piyasasında %100 arazi aracı sadece Jeep Rubison ve Defenderdir başkada yok gerisi arazide süs köpeği olur
bu konu çok tencere kaynatır ,
100/100 derken kasıt ne önce onu anlamam lazım,
Bence Rubicon önce kendini kanıtlamalı ,sağlamlık açısından .
Ve Toyota gibi bir aracı es geçmek bence haksızlık.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kaynatalım o zaman :smiley:
acentadan alındığı gibi direk olarak (nasıl derler ingilizcesini bilmiyorum ) sert off roada yapacak hangi aracı var

Valla Kerim gardaş arazi performansı çok yüksek olsada sizin araçlar bana biraz sosyetik, biraz şehirli geliyor. Sanki insan ona kıyamayacakmış gibi hissediyor. Ama Rubicon ve LR parçala beni diye bağırıyor, insanı tahrik ediyor :D :D :D

Image00070.png

Image00009.png

Image00114.jpg

yunus bager' Alıntı:
Kaynatalım o zaman :smiley:
acentadan alındığı gibi direk olarak (nasıl derler ingilizcesini bilmiyorum ) sert off roada yapacak hangi aracı var
Disco 2 ile beraber ,o yıllardan sonra LR nin sorunsuz bir aracı varmı ?
Defenderi de eski kasada ,ama alt yapısını değiştirmedilermi, ( bu sorudur çok bilgim yok.)
İngiliz elektroniği belli,

rubicon tamam ama daha kronik sorunlarını bilmiyorum ,

Toyota VX80-100 bunlar ön arka kilitli ve yolda bırakmayan çok ciddi araçlar,sadece karın açıları kötü.

acemi80' Alıntı:
Valla Kerim gardaş arazi performansı çok yüksek olsada sizin araçlar bana biraz sosyetik, biraz şehirli geliyor. Sanki insan ona kıyamayacakmış gibi hissediyor. Ama Rubicon ve LR parçala beni diye bağırıyor, insanı tahrik ediyor :D :D :D
Hocam hepsi sonuçta görüntü ve kaporta ,2 side çiziliyor,sadece agresif görüntüler daha çok hoşumuza gidiyor.

Ufuk bu arada iyi geceler, ;D ;D ;D
bizim konu uzayacak gibi ;D ;D ;D

Defenderi de eski kasada ,ama alt yapısını değiştirmedilermi, ( bu sorudur çok bilgim yok.)
serieslerden sonra defender 84 senesinde RRC sase ve alt yapısı ile yeniden imal edilmiştir ve hala aynı alt yapıya ve şaseye sahiptir (fotosunuda koyarım ama şimdi yorgunum abi yorma beni ) ;) ve disco 1 de defenderden sonra imal edilmiştir ve aynıdır

Toyota VX80-100 bunlar ön arka kilitli ve yolda bırakmayan çok ciddi araçlar,sadece karın açıları kötü.
Abi bu araçlardan bahsediyorsan hiç konuşmayalım hele o yeni model LC ler var modeli nedir bilmiyorum kocaman bişey kıcını başını kovalarayakmı %100 off road aracı olacak
he toyota fs40 ların yani o tip araçların üretimine devam etseydi lafım yoktu

yunus bager' Alıntı:
serieslerden sonra defender 84 senesinde RRC sase ve alt yapısı ile yeniden imal edilmiştir ve hala aynı alt yapıya ve şaseye sahiptir (fotosunuda koyarım ama şimdi yorgunum abi yorma beni ) ;) ve disco 1 de defenderden sonra imal edilmiştir ve aynıdır
Eski defender ve disco 1 e bir şey demiyorum ,gerçi yazarım onlar içinde birşeyler, ;D ;D ;D
şaseye lafım yok ,ama araç sadece şase değildir,
2009 defenderin TC ve diğer ıvır zıvırla yürüyeceğine inanıyormusun, ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,627
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR