Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
;D ;D ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Araya reklam sokmasan olmazdı yani ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:Araya reklam sokmasan olmazdı yani ;D ;D ;D
Hocam rubiconu öncelikle dizel olduğu içi severim ve modifiyeye çok açık bir araç ve arazide yok arası çattı yok altı değdi vs gibi dertleri yokacemi80' Alıntı:Laf aramızda Rubicon lara bende hayranım ;D ;D ;D
Hayran olmamak eldemi
;D ;D ;D
http://video.google.com/videoplay?docid=2730267990697672860#
;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:Dur bide rampa koyayimda tam olsun![]()
![]()
bu konu çok tencere kaynatır ,yunus bager' Alıntı:Bu konuda yorum yapamam işte çunkü kullanmadım bilmiyorum ama genede bi gerçek var
sü anda dünya piyasasında %100 arazi aracı sadece Jeep Rubison ve Defenderdir başkada yok gerisi arazide süs köpeği olur
Kaynatalım o zamanyazargezeryolçizer' Alıntı:bu konu çok tencere kaynatır ,
100/100 derken kasıt ne önce onu anlamam lazım,
Bence Rubicon önce kendini kanıtlamalı ,sağlamlık açısından .
Ve Toyota gibi bir aracı es geçmek bence haksızlık.
İyi gecelel ufuk abiufukozkan' Alıntı:Ben yatiyorum Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
yazargezeryolçizer' Alıntı:bu konu çok tencere kaynatır ,
100/100 derken kasıt ne önce onu anlamam lazım,
Bence Rubicon önce kendini kanıtlamalı ,sağlamlık açısından .
Ve Toyota gibi bir aracı es geçmek bence haksızlık.
Disco 2 ile beraber ,o yıllardan sonra LR nin sorunsuz bir aracı varmı ?yunus bager' Alıntı:Kaynatalım o zaman
acentadan alındığı gibi direk olarak (nasıl derler ingilizcesini bilmiyorum ) sert off roada yapacak hangi aracı var
Hocam hepsi sonuçta görüntü ve kaporta ,2 side çiziliyor,sadece agresif görüntüler daha çok hoşumuza gidiyor.acemi80' Alıntı:Valla Kerim gardaş arazi performansı çok yüksek olsada sizin araçlar bana biraz sosyetik, biraz şehirli geliyor. Sanki insan ona kıyamayacakmış gibi hissediyor. Ama Rubicon ve LR parçala beni diye bağırıyor, insanı tahrik ediyor![]()
![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Ben yatiyorum Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
serieslerden sonra defender 84 senesinde RRC sase ve alt yapısı ile yeniden imal edilmiştir ve hala aynı alt yapıya ve şaseye sahiptir (fotosunuda koyarım ama şimdi yorgunum abi yorma beni )yazargezeryolçizer' Alıntı:Defenderi de eski kasada ,ama alt yapısını değiştirmedilermi, ( bu sorudur çok bilgim yok.)
Abi bu araçlardan bahsediyorsan hiç konuşmayalım hele o yeni model LC ler var modeli nedir bilmiyorum kocaman bişey kıcını başını kovalarayakmı %100 off road aracı olacakyazargezeryolçizer' Alıntı:Toyota VX80-100 bunlar ön arka kilitli ve yolda bırakmayan çok ciddi araçlar,sadece karın açıları kötü.
Eski defender ve disco 1 e bir şey demiyorum ,gerçi yazarım onlar içinde birşeyler, ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:serieslerden sonra defender 84 senesinde RRC sase ve alt yapısı ile yeniden imal edilmiştir ve hala aynı alt yapıya ve şaseye sahiptir (fotosunuda koyarım ama şimdi yorgunum abi yorma beni )ve disco 1 de defenderden sonra imal edilmiştir ve aynıdır