Yazık valla çok ciddiyim senin ekmek arabasından bizim burdaki jandarmada var arkasıa yapmışlar bir köpek kulubesi arkasında insanmı var hayvanmı var düşünen yok kışın soğuğunda yazın sıcağındafastjunkie' Alıntı:Caponlar giriyor, ne o güvenemedin mi ;D ;D ;D
Evet 110 Pickuplar varken çok rahattı hem arkadaki hem de öndeki askerler...Alttan koltuk ısıtması vardı şöför ve yandakinde...(Akü kutusundan) ;Dyunus bager' Alıntı:Yazık valla çok ciddiyim senin ekmek arabasından bizim burdaki jandarmada var arkasıa yapmışlar bir köpek kulubesi arkasında insanmı var hayvanmı var düşünen yok kışın soğuğunda yazın sıcağında
umutcelikel' Alıntı:
discovery-V8' Alıntı:Yeni defender bumu? ;D ;D ;D Güzelmiş ;D
umutcelikel' Alıntı:Çok da tınnnnnnnnnn...
;D ;D
Umut bu akşam benimle uğraşamayacaksın işim var gezi yaffalkarıyla uğraşacamumutcelikel' Alıntı:Evet 110 Pickuplar varken çok rahattı hem arkadaki hem de öndeki askerler...Alttan koltuk ısıtması vardı şöför ve yandakinde...(Akü kutusundan) ;D
Dümbür dümbürrrr tek tek teka tekkkk... ;DSDC' Alıntı:Yavuz seni o bahsi geçen müzik aletinden yapınca ne sesi vericen bakalım![]()
Sen bilirsin kaçtı derim ;D ;D ;Dyunus bager' Alıntı:Umut bu akşam benimle uğraşamayacaksın işim var gezi yaffalkarıyla uğraşacam
istersen benim yerime Yavuz ebiytle uğraşş;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:)))))))))))))))))))
Hem Otokar, hem tamponu plastik, hem ABS hem airbag var ;D
Evet elektrik motoru iyi fikir aslında, yağ damlayan yer sayısını da azaltmış olursunuz ekiekiekikiki ;D ;D ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Allah sahibine bağışlasın ;D ;D
Defender üretilmeyecek diyede korkmayın Umutun arabanın üretimi duralı 25 sene oldu o kullanabiliyorsa bizde kullanırız, 25 seneye Allah kerim , elektrik motoru atar devam ederiz. ;D ;D
yunus bager' Alıntı:Yazık valla çok ciddiyim senin ekmek arabasından bizim burdaki jandarmada var arkasıa yapmışlar bir köpek kulubesi arkasında insanmı var hayvanmı var düşünen yok kışın soğuğunda yazın sıcağında
umutcelikel' Alıntı:Evet elektrik motoru iyi fikir aslında, yağ damlayan yer sayısını da azaltmış olursunuz ekiekiekikiki ;D ;D ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:Evet 110 Pickuplar varken çok rahattı hem arkadaki hem de öndeki askerler...Alttan koltuk ısıtması vardı şöför ve yandakinde...(Akü kutusundan) ;D
O sonuca nasıl vardın ya inanamıyorum ;D :discovery-V8' Alıntı:;D ;D Bukadar söylüyorsun ama buraya yaıyorum en fazla 2 seneye seni defender tepesinde görürüm ben ;D