yazargezeryolçizer
Zirve
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Herkese merhaba ,Kelebekler vadisi olmuş yine burası ;D ;D ;D
Herkese merhaba ,Kelebekler vadisi olmuş yine burası ;D ;D ;D

Mesela benim gibi defender fanatiği birine israrla defender sana hiç yakışmıyor demesiemrahmarti' Alıntı:Benim tanıdığım bir kaç kişi var LR isteyen. Defender şehir içinde kullanımı zor deyip Disco istiyorlar
Disco 1 v8'den bahsediyorum bu arada![]()
fastjunkie' Alıntı:Yahu hemen dökülmüş kelebekler, kendilerini belli etmişler ;D ;D ;D Başlığa bile yeni girdim..
Ben de herhangi bir soru sual vb var mı ? yok, neden ? çünkü ihtiyacım yok..
;D ;D
Altuğ senin yerine bu akşam Onurmu yazıyor yoksaaltug onaran' Alıntı:aman abi ne yaptın defender alıcan, kas yapıcak sonrasını düşünemiyorum bile ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Bekarlarsa Aman kaçırma hemen yapış birine ;D
discovery-V8' Alıntı:Bekarlarsa Aman kaçırma hemen yapış birine ;D
emrahmarti' Alıntı:Yavuz abi, aklıma gelmişken hemen sorayım LR buluşmasına ne zaman gidiyorsun? Cuma geceden mi yoksa cumartesi sabah mı?
yunus bager' Alıntı:Altuğ senin yerine bu akşam Onurmu yazıyor yoksa
Çeviremeyen kullanmasın canım parası varsa hidrolik taktırsın kızdırmayın beni yavvv ;D ;D ;D ;D
altug onaran' Alıntı:bugün sanayiy uğradık (çay içmek ve civata almak için araçla ilgisi yok yani ) birkaç caponla vakit geçirince dengem bozuldu ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:bilmiyorum henüz yarınki bunalma durumuma bağlı.bu hafta biraz zor geçti benim için.
hyavuz2000' Alıntı:işte benim matematiksel yaklaşımımla örtüşüyor. K sabitinin tespitiyle alakalı bir durum ;D ;D ;D ;D (sabit dediysek adı sabit, kendi değil)
Yanlız birde Ters K sabiti var O da arıza yapınca, geri gelme zamanına kadar 0 (sıfır) oluyor bütün bonusları çarpıp yutuyor ;D ;D ;D, ne yapsan boş ;D ;D ;D
Land roverin sanayide işi ne yavvemrahmarti' Alıntı:Abi bizimki de sanayinin yolunu unuttu artık.
SDC' Alıntı:Ayy buna da cevap yazayım da öle gideyim![]()
![]()
Hakancım sen abinden daha kelebeksin sanırım ;D ;D
Daha testin sonucuna bakmadan ters K sabitini düşünüyorsun
Biz elektrikçiler biliriz, hoş değil ama yapılıyor :
Topraklama yapılan bölgede toğrağın cinsi iyi değilse, topraklama testlerinden bir türlü sonuç alınamıyorsa o bölgeye (hiçbir zaman nerden bulduklarını bilemedim ama) kedi ölüsü gömülür ve kediden toprağa geçen bir madde istenen raporu almanızı sağlar...
Yani istersen olur, terse düşmezsin ;D ;D ;D
Şimdi de Hayvanseverlerden gachayımm ;D ;D ;D