7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,935,069
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Selam millet ne bu herkes erkende kaçıyor ?

SDC' Alıntı:
Öff bu ne yaa, daha saat kaç, yine herkes pert ;D

Yavuzcum gelse de 220V verip şu bölümü bir kıpraştırsa ;D ;D ;D

Veriyorum şimdi voltajı merak etme ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
Kimmmmmmmmm ;D ;D ;D o koca tirtil simdi tosur tosur uyuyodur ;D ;D ;D

Sabah namaza kalkinca bi bakar buraya yazar bi seyler o kadar :smiley:
12 voltum alternatif akimim P tesiden once incekden disari cikmazzzzzzz :smiley: :smiley: :smiley:

İnceğe girebilse çıkmayacakta bir türlü dönemiyor, hep dışarıda ;D

Etiketler

Hocam videolar güzelmiş, ürkütmüşsün bizim vak vakları ;D ;D

Umut diyot tablası tüm alternatörlerde vardır, LR da çok zor arıza yapar td5 dahil. vx80 de arıza yapması ilginç. çöl için üretildiğinden suya sabuna çok sokmamak lazım onları ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hocam videolar güzelmiş, ürkütmüşsün bizim vak vakları ;D ;D

Aslında ürkme değilde Kerim haklı olarak iri cüsseli araçların ordan geçmekte zorlanacağından bahsetti. Doğruda. Ama siz gelmeden önce orası temizlenmiş olur.

emrahmarti' Alıntı:
Yunus abi bizi yanlız bıraktın TYT buluşmasında,az daha kim vurduya gidecektik caponların arasında.
Sorma Onaran 1, Yunuscuğuuum sadece kağıt üzerinde konuşuyor ;D Hadi kalitesiz TYT buluşmasını boşver, 24 yıldır vazgeçemediği LR buluşmasına bile gitmemiş ya adam, öğrenince utandım vallaaaaa ;D Sanırım iyice soğudu 24 yıllık aşkından dile getirmeye utanıyor yavaş yavaş kendini unutturmaya çalışıyor:smiley:))))))))))))))))))) Sonra bir bakacaz imza değişmiş: "6 aydır vazgeçilmezim, LandCruiser" ;D ;D ;D

Günaydın bu arada ;D

Günaydın arkadaşlar. Cihan geçmiş olsun. güzel eğlenmişe benziyorsunuz.

cihanülker' Alıntı:
abi valla bomba gibi ,eğlendik ,öyle gerginlik filan zaten benim olduğum ortamda biliyorsun bol kahkaha başka ne olurki ;D

Bulunduğun yere imzanı atmışsındır eminim. Osmaniyelilerle selam göndermiştim getirdilermi

tüm arkadaşlara günaydınlar ve iyi haftalar...

cihan, sizin gezinin sayfasına baktım umutun çöp taşırken yaptığı şalgam sulu "ekşın" dışında pek birşey göremedim :smiley:

olay tamamen "yiyenbilir" modunde geçmiş galiba ... hehehehe

eğlendiğinize sevindim...

görüşmek üzere...

ndoganci' Alıntı:
tüm arkadaşlara günaydınlar ve iyi haftalar...

cihan, sizin gezinin sayfasına baktım umutun çöp taşırken yaptığı şalgam sulu "ekşın" dışında pek birşey göremedim :smiley:

olay tamamen "yiyenbilir" modunde geçmiş galiba ... hehehehe

eğlendiğinize sevindim...

görüşmek üzere...

naci abicim selam, aynen , ben sadece misafir ağırlama modundaydım, malum antalyadan dostlarım geldi, ankara ,istanbul, ama orman içi etaplar yapılmış ben gidemedim , kamp alanında kaldım , ama dediğin gibi yiyenbilir modu ağırlıktaydı , birde çok kalabalıktı abi ,masa masa, konsimasyon yaptım ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

SON KONULAR