7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,937,422
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

umutcelikel' Alıntı:
Burası 120 cm karda gittiğiniz gezi mi Yunus?
Yav ben böyle bişey demedimde bunu nerden çıkarıyorsunuz anlamadım 120 cm karda senbile inanmayacaksın 2x4 hilüx ile gitmişliğim var ama yeni karda, ama yollar açıldıktan sonda öbür gün transit minibüsle gittiğim kadar hilüx ile gidemedim gecenin 2 sinde Üşümüştüm aslında yaksaydım onu iyide isıtırdı beni ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
o halde 2 kişi ankara istanbul yaptık biz ;D ;D 2000 tl ye motor sıfırlandı hiçte fena olmadı ;D

Tamircileride sen buldun zaten şüphlenmeliydim ben en baştan ;D ;D ;D ;D istanbulda hemen buldular problemi ;D
Evet 3 tane Ankara tamircisi değişip motor için İstanbula gitmek pek mantıklı....Kaporta içinde 2 gün sonra ölünce nereye gideceğiniz belli olmayan nakşibendi tarikatı kaportacısına gitmek zorunda kalmak da pek hoş...
Değil 13, 3 e verse alırsam şerefsizim. ;D

umutcelikel' Alıntı:
Ulan biriniz çıkıp da delikanlı gibi diyemedi ki şu LR dünyanın en karizma arabası ama bir o kadar da sahibinin ağzına sçan arabası diye....
Ben TYT'cı olduğumdan beri karizma eksiği var ama dünyanın en sorunsuz arabası diyorum delikanlı gibi...
Biri der 120 cm karda gider, öbürü der ki İngiliz hesaplamış, şaft kırmasın diye motor su tapası fırlıyo, öbürü der ki çakma Puma taktım 160 yapıyo...
Tansiyonum çıktı gece gece ;D ;D ;D

Hadi canım ;D ;D ;D benmi dedim sana Gidip yanasibin hurdalığından çakma motorlu defender al diye ;D ;D ;D turbo yandı parçacılar tanıyamadı turboyu hangi arabanın diye , akvaryum hortumundan geri dönüş hortumları çıktı arabam mazot banyosu yaptı, hiç söylemiyon yürüyenine 5 para harcamdım sırf aksesuar parası yedi bide uydurma motorun arızalarıyla uğraştım diye ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Hadi canım ;D ;D ;D benmi dedim sana Gidip yanasibin hurdalığından çakma motorlu defender al diye ;D ;D ;D turbo yandı parçacılar tanıyamadı turboyu hangi arabanın diye , akvaryum hortumundan geri dönüş hortumları çıktı arabam mazot banyosu yaptı, hiç söylemiyon yürüyenine 5 para harcamdım sırf aksesuar parası yedi bide uydurma motorun arızalarıyla uğraştım diye ;D ;D ;D ;D
Sana turbo hariç en az 6000 TL lik orjinal İngiliz parçalarıyla yapılmış motor ve yürüyen bakımı faturası beyan edersem yarın napacan??

umutcelikel' Alıntı:
Ulan biriniz çıkıp da delikanlı gibi diyemedi ki şu LR dünyanın en karizma arabası ama bir o kadar da sahibinin ağzına sçan arabası diye....
Ben TYT'cı olduğumdan beri karizma eksiği var ama dünyanın en sorunsuz arabası diyorum delikanlı gibi...
Biri der 120 cm karda gider, öbürü der ki İngiliz hesaplamış, şaft kırmasın diye motor su tapası fırlıyo, öbürü der ki çakma Puma taktım 160 yapıyo...
Tansiyonum çıktı gece gece ;D ;D ;D
Diyeceğim tek laf var land rover ve diğer ingiliz araçları en zor tamir edilen araçlardır ama en kolay tamir edilen araçlarda copon değil mercedestir
tecrube ile sabittir
Ama sorun değil kapının önünde motor değiştirebiliyorsam yada şanzıman indirip takabiliyorsam demekkki olkadarda zor değilmiş :smiley: hemide kapının önü rampa aşaa :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Evet 3 tane Ankara tamircisi değişip motor için İstanbula gitmek pek mantıklı....Kaporta içinde 2 gün sonra ölünce nereye gideceğiniz belli olmayan nakşibendi tarikatı kaportacısına gitmek zorunda kalmak da pek hoş...
Değil 13, 3 e verse alırsam şerefsizim. ;D

Delimisin olm, kaportacıyla uğraşıcan , yeni kapı 550 tl çamurluk 350 tl bidaha tövbe ben gitmem kaportacıya tak yenisni olsun bitsin, ne eğrilik ne dalga, 2007 sonrası defender kupası ganvanizli saç alüminyum değil , bir defender daha tolarsam kapıları ya saçtan bastrıcam yada yenisini alıcam. ;D

yunus bager' Alıntı:
Diyeceğim tek laf var land rover ve diğer ingiliz araçları en zor tamir edilen araçlardır ama en kolay tamir edilen araçlarda copon değil mercedestir
tecrube ile sabittir
Ama sorun değil kapının önünde motor değiştirebiliyorsam yada şanzıman indirip takabiliyorsam demekkki olkadarda zor değilmiş :smiley: hemide kapının önü rampa aşaa :smiley:
1920 lerden kalma T model ford araçları gibi ,motorları bende tamir ederim. ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Delimisin olm, kaportacıyla uğraşıcan , yeni kapı 550 tl çamurluk 350 tl bidaha tövbe ben gitmem kaportacıya tak yenisni olsun bitsin, ne eğrilik ne dalga, 2007 sonrası defender kupası ganvanizli saç alüminyum değil , bir defender daha tolarsam kapıları ya saçtan bastrıcam yada yenisini alıcam. ;D
Niye parlak teneke olması iyi değilmi ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Sana turbo hariç en az 6000 TL lik orjinal İngiliz parçalarıyla yapılmış motor ve yürüyen bakımı faturası beyan edersem yarın napacan??

Motoru sayma 1.000.000 km yi belkide 2 kere devirmiş motor tabi arıza çıkarır, yürüyene ne harcadın allahaşkına söyle ;D

umutcelikel' Alıntı:
Umutcum yürüyen bakimi derken yanmış sanzımandan bahsetme o senın hatan zate
ee kaç para tuttu aman gözünü seveyim çok komik rakamlar çıkar hiç bahsetme hee işcilikte kazıklandım diyebilirsin ona yapacak bişey yok beni tanısaydın o zamanlar kazıklanmazdın ;D ;D

Umut hiç boşuna direnme kardeşim LR un en hurdası bende ama aldığımdan bu yana kendi hatam hariç hiç bir şekilde sanayie gitmedim hiç bir hafta sonuda evde kalmıyorum haftanın en az üç günü dağ tepe dolaşıyorum ve şartlrıda zorluyorum ama bozamadım bozamadım bozamadım

discovery-V8' Alıntı:
Motoru sayma 1.000.000 km yi belkide 2 kere devirmiş motor tabi arıza çıkarır, yürüyene ne harcadın allahaşkına söyle ;D
Olm diyorum ya 6000 + diye...Motora bişi harcamadım zaten...(Devridaim, kızdırma bujileri, termik vs dışında....) Şanzımanla beraber 6000den çok daha fazladır...Yalan borcum mu var size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,155
Kayıtlı Üye Sayımız
167,050
Kaydolan Son Üyemiz
Tuna_bey

Çevrimiçi üyeler