78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fkylmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,766

fkylmz

Yeni Üye
78 model şanzımansın bir cj 5 var bu araç için hangi şanzımanı önerirsiniz?
T14 T15 T150 T176 SR4 hangisi sizce daha faydalı olur ve sorun cıkarmaz? şimdiden tşkler...

Etiketler

Ynt: 78 Model Cj-5 için Şanzıman Önerisi ?..

şanzuman ile ilgili cevap bulabileceginiz bir link.. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.msg90378#msg90378

size GM nin TH 350 otomatik sanzmanini tavsiye ederim.
cj de otomatik vites keyfi cok baska. ;)

egemen' Alıntı:
size GM nin TH 350 otomatik sanzmanini tavsiye ederim.
cj de otomatik vites keyfi cok baska. ;)

evet kulağa cok hos geliyor ama ne kadar faydalı olur bilemem...

Tuncay CJ' Alıntı:
şanzuman ile ilgili cevap bulabileceginiz bir link.. :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13119.msg90378#msg90378

tşkler daha önceden de incelemişdim orkun beyin yazısını. ama ben fazla anlamıyorum bu işden ben off road içinde düşünmüyorum aracı benim için dış görünüm cok önemli yane asfaltta beni yolda bırakmasın ve görünümü güzel olsun yeter...

Aracınıza bir tane T176 alın hem arazide hemde asfaltta sizi yarı yolda bırakmaz hem seri hemde sağlam bir şanzımandır yıllarca arkanıza bakmadan kullanırsınız.

tşkler önerileriniz için... peki t176 şanzımanı ne kadara buluruz nerelerden temin ederiz?

t 150 ve sr 4 şanzumanı olan cj leri uzun zaman kullandım..şimdiki t 176 ve çok memnunum offroad olayını her haftasonu eksiksiz yapıyorum ;D yoldada sr 4 ile aynı performansı alıyorum...aracınızı offroad agırlıklı kullanıcaksanız benim fikrim t 150 çok saglam bir şanzumandır fakat sürat olayı az.. sr 4 kırılgan bir şanzuman deniyor,ustaların çogundan duydum,ben büyük lafı dinlerim..önceki cj mde sr 4 vardı fakat problem yaşamadım...cj nin üstünde çıkan ve digerlerinden sıyırılan şanzuman t 176..bir tek ben yaşamadım ama geri zorlamalarda dikkatli olunması gerektigi söyleniyor...

favorim t 176
diger tipteki şanzumanlar dan bilgim yok..

t-176 şanzıman fiyatı hakkında bir bilgim yok ama, eksperoto, yaman ticaret,ulus otomotiv,tar oto,özel oto, ahir otomotiv gibi yerlerden temin edebilirsiniz.daha fazla bilgileri servisler bölümünden bulabilirsiniz.

peki diğerlerinin fiatları nerelerdedir? Ulus otomotiv isminizi bilmiyorum ama siz ne önerirsiniz off road yapmıycam ben sadece asfaltta ama arada birde gösteriş için dağa bayıra gireriz :smiley:

aslında bunları soracağını bildiğimden direk son noktaya geldim :smiley:)) sorduğun sorunun direk cevabı t 176 asfarlta arazide hem iyisidir

20 seneden beri Jeep CJ 7 min üzerinde t 176 var ve bu güne kadar beni hiç üzmedi alın bir tane sorunsuz binin 4 ileri vites her zaman avantajdır.

Ben CJ7 mi satın alırken üzerinde T176 olduğu için almıştım. Dana 300 arazi şanzımanı ve 4/10 ayna maruti ile sorunsuz çalışıyor.

ilginize tşkler. 2500 lira da cok fazla gibi geldi bana bi arkadasa fiat sormusdum 2-3 hafta önce falan ama o zaman bilmiodum t150 t176 ankara da biriydi 650 tl demişdi o nedir ki sizce?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR