80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,464
Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

80 km/saatte bunlar oluyorsa 120, 150 hatta otobanda 200'lerle gidenler duvara çarpınca neler oluyor acaba? Arkadaşların söylediği gibi resmen korku filmi... :eek:

Etiketler

Gerçekten korku filmi qibi ama gerçek hayatımızı hergün defalarca tehlikeye atıyoruz ve hıç farkında bile degiliz.

Okuyun, okuyun bidaha okuyun.Hız yapmanın bir marifet olduğunu sananlar bidaha okuyun.Şöyle bir forumlara bakıyorum,şu kadar basar,bu kadar çeker vs gibi sırf gösteriş için ilanat verenlerle dolu.En iyi sürücü, en emniyetli araç kullanan sürücüdür.Ne kadar araçlarımızda güvenlik paketleri olursa olsun en önemli unsur dikkatli sürücüdür.UNUTMAYALIM.Bir ara yavaş ve dikkatli araç kullandığımı görenler bana bir lakap bile takmışlardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR