88 defender 110 dizel takaslı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,846
Ynt: 88 defender 110 dizel takaslı

zaten işin tadıda orada yavaş yavaş :smiley:
bu arada defenderlar yapılınca çok güzel duruyor ve arazidede gayet başarılılar sanırım ancak atıyorum içi dışı temiz düz dizel motora sahip aşağı yukarı 20.000 tl lik bir aracın 90 model civarında olması insanı başka bir altarnatif olabilirmi diye düşündürüyor.
bunun yerine aşağı yukarı aynı fiyata alınabilecek 2003 model civarı bir L200 magnum daha mantıklı gibi geliyor.birde sanki mıtsubishiler mekanik olarak daha az problem çıkartır gibi duruyor?ha tabi arazide defender ın verdiği hazı bir L200 veremez sanırsam :smiley:
bu arada d.g işiylemi ilgileniyorsunuz?

Etiketler

turkakreb' Alıntı:
zaten işin tadıda orada yavaş yavaş :smiley:
bu arada defenderlar yapılınca çok güzel duruyor ve arazidede gayet başarılılar sanırım ancak atıyorum içi dışı temiz düz dizel motora sahip aşağı yukarı 20.000 tl lik bir aracın 90 model civarında olması insanı başka bir altarnatif olabilirmi diye düşündürüyor.
bunun yerine aşağı yukarı aynı fiyata alınabilecek 2003 model civarı bir L200 magnum daha mantıklı gibi geliyor.birde sanki mıtsubishiler mekanik olarak daha az problem çıkartır gibi duruyor?ha tabi arazide defender ın verdiği hazı bir L200 veremez sanırsam :smiley:
bu arada d.g işiylemi ilgileniyorsunuz?

bir arkadaşımızda vardı l200 beraber bir etkinliğe katıldık kendi gözlemlerim , arac cok uzun ,dönüş ve manevra kabiliyeti sıkıntılı , alcak defenderin gectiği yerlerden ya gecemiyor yada kıcı yere vuruyor,defender gibi temas edebilecek yüzeyler korumalı değil insanın arac bir yere sürtecek diye ici gider,daha az sesli daha konforlu birde klimalı oldumu defendera rahatlıkta on basar , mekanik olarak sonucta japon sorunsuz olduğuna eminim ama o aracla defenderla daldığım sulara girmeye korkarım.

dg den kastınız doğalgaz ise evet doğalgaz iş konularımın birisi , mekanik tesisatın heralnı ile ilgileniyorum ,doğalgaz ,havalandırma ,iklimlendirme ,soğutma ,celik konstrüksiyon ,inşaat herşey var ;)

araçların farkları konusunda çoğu için bende size katılıyorum...neyse bakalım zaten 4x4 almak için daha zaman var o zamana kadar daha çook fikir değiştiririm.:smiley:
bu arada meslektaş sayılırız bende karşıyaka da sıhhi tesisatçıyım.

turkakreb' Alıntı:
araçların farkları konusunda çoğu için bende size katılıyorum...neyse bakalım zaten 4x4 almak için daha zaman var o zamana kadar daha çook fikir değiştiririm.:smiley:
bu arada meslektaş sayılırız bende karşıyaka da sıhhi tesisatçıyım.

sevindim doğalgaz işi olursa yollarsınız artık ;D

arac konusunda benim yaptığım hata lada niva almamaktı baslangıc icin bu arac super hani bisiklet sürmeye pinokyolarla basladık ya onun gibi birden land tarzı arac hem agır geliyor hemde rahatsız edici oluyor , kim offroada heves sardı baslayacak gidecek niva alacak 1-2 sene binecek ondan sonra diyecek ben artık bu arabaya az gelirim ondan sonra gececek land e zj ye .

ooo pinokyo ile uğraşamıyacağım bu yaştan sonra :smiley:
şimdiye kadar toprak ile çamur ile az buçuk boğuşmamız oldmuştur, idare ederiz sanırım.
bu arada daire içi selonoidli ne kadar selenoidsiz ne kadar? ;)

ağır gelir derken kastım aracın ağır olduğuydu imkanınız olursa birgun gelin benim aracı bir deneyin ,bakın bakalım gercekten size heyecan veriyormu? acıkcası ben daha konforlu bir araca binmeliymişim bunu anladım ,zamanında kimse bize aracını sürdürmedi ki bilelim bu arabalar nasıl ,gerci izmirde tanıdığım fazla land sahibi de yok ya neyse ...

kardan camurdan korkmaya gerek yok , beni üzen maliyetler.

ic tesisat fiyatları uygun sıkıntı yok ,işin toplam getirisine göre fiyatlandırıyorum ,sadece doğalgaz 750 civarı ,isin icine kombi girerse 700 oluyor , petek girerse 650 , full tesisatta 550 ye kadar düşüyor selenoidli tesisat ,kazanc sabit 500 tl kazandımmı bana yetiyor 8) aman müsteriler duymasın gözdiker bizim 500 e de . :mad:

merhabalar , arac yeniden satışa çokarılmıştır.araca şnorkel takıldı iç paspaslar ve sigorta kutusu alındı , sis farları alındı , ancak şanzuman bir yağ değişimi belkide açılıp bakım gerektiği için fiyat şok bir kararla ,

15000 tl , pazarlık yok , telefon görüşmesi yok , alıcısı gelecek bakacak baktıracak , hesaplayacak kitaplayacak , işine gelirse alacak gidecek , işine gelmezse çayımızı kahvemizi kolamızı içecek evine dönecek.aracı görmek için 0 532 327 32 45 i arayabilirsiniz.

karakoosh' Alıntı:
merhabalar , arac yeniden satışa çokarılmıştır.araca şnorkel takıldı iç paspaslar ve sigorta kutusu alındı , sis farları alındı , ancak şanzuman bir yağ değişimi belkide açılıp bakım gerektiği için fiyat şok bir kararla ,

15000 tl , pazarlık yok , telefon görüşmesi yok , alıcısı gelecek bakacak baktıracak , hesaplayacak kitaplayacak , işine gelirse alacak gidecek , işine gelmezse çayımızı kahvemizi kolamızı içecek evine dönecek.aracı görmek için 0 532 327 32 45 i arayabilirsiniz.
hayırlı satışlar olur inşallah.aracın yeni fotolarını görebilecekmiyiz?

önder kardeş satamadın şu aracı.yeni fotolarını atta bakalım yeni haline.

kusura bakmayın uzun süredir giremiyordum siteye araç satıldı.bayağı oldu.

çok istedim bir dostumuza gitsin diye araç gerçekten çok iyi kondüsyondaydı , izmir land rover servisi abimiz balıkesirdeki arkadaşı için aldı.

inşallah keyfini o sürer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR