91 pathfinder hakkında yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supra77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,098

supra77

Yeni Üye
Yer
izmir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-pathfinder-emsalsiz-2-4-lpg-li-1991-nissan-pathfinder-35940829/detay
linkteki araçı almak istiyorum bilgi verebilirseniz sevinirim.

Etiketler

Ynt: 91 pathfinder hakkında yardım lütfen

slm bendede 1990 terrano 1 kasa var dizel birde bunlar 1996 kasa ya kadar aynılar hem terrano ve pathfinder arkadasım parca sorunu demiş ama ben şimdiye kadar sorun yaşamadım mesela yeni şanzıman yaptırdım komple aldım arazi hariç 1400 tlye tabi aracınıza iyi baktırın motor bakımları bence ucuza mal oluyor ben en azından şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım arazi araclarında iyi durumda olan bir arac tabi bunlar benim fikrim uamrım istedigin gibi olur kolay gelsin

Kaporta ve iç tirim parçalarını bulabiliyormusunuz,ben ön kapı bulabilmek için çok aramıştım,adanada çıkma olarak bulabildim.

slm şimdiye kadar ihtiyacım olamadı ama özellikle picupların oluyor 1986 ve sonrası olanlar hepsi oluyor ben eger ihtiyacınız varsa bulmanız konusunda yardımcı olmaya calışırım elimden geldikce örnegin benim aynalar bulmak gercekten zor ama secenek olarak nissan sky ların aynaları tam oluyor tabi farklı ama olsun oluyor gecen orjinallerini buldum ama suan ihtiyacım olmadıgı için vaz geçtim tabi biraz fiyat verdi tane 200 gibi tabi tam iç aksam konusunda bazı ufak tefek şeyleri bakmadım ama ebayda var istediklerim ya birde nissanın genel özelliklerinden bazı kasalar birbirine uyuyor dedigim gibi eger elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalışırım

tabi hocam siz bu arada site baya saglam yerlerdesizniz bize şimdilik söz düşmez :smiley:

aborjjjin' Alıntı:
tabi hocam siz bu arada site baya saglam yerlerdesizniz bize şimdilik söz düşmez :smiley:
Yok öyle birşey,burda herkezin söyliiyecek sözü var, ama nissan konusunda biraz tecrübem var elimden 4 tane geçti ,skıntıları yaşadım biliyorum ,ama sağlam araçlardır parça konusunda yurt dışınla bağlantı varsa sorun olmaz.

daha önce topladığım aracınilk hali

big_6557047_245125_z67x514.jpg

tekrar slm evet bu aracı daha önce forumda görmüştüm gercekten eline saglık çok iyi iş başarmışsınız haklısınız belkide bazı parcalar şimdiye kadar sormadım ama saglamlık konusunda gercekten parmak ısırılır cinsten özürdileyerek soruyorum suan siz ne kullanıyorsunuz?memnunluk oranı ne dercede

hatta parca sorununu şöyle asayım dedim tamamen almanyada arclar 1000 veya 1500 eur buraya bizimkilerden getirsinler daha sonra gerekli tüm parcaları alıyım ne var ne yok sonrada gümrüge bıraıp gitsinler diye böylece kökten çözmüş olurum olmazmı :smiley:

bende pek araç durmaz ,fiyatını buldummu satarım,şu an ticari araç kullanyorum, ama memnunluk derecesi derseniz tabiki toyota derim

slm arkadaşlar valla parça sorunu veya başka şey ben aracı aldım 4 gündür şehir içinde kullanıyorum sorun yaşamadım umarımda yaşamam arazide kullanmadım daha ama en kısa zamanda deniyecem.......ilginiz için teşekkür ederim...

hayda biz senin için burda tartışıyoruz bak oldumu ;) şaka tabi neyse hayırlı olsun bakalım kazasız belasız kullanırsın arac nerde birde resim felan yokmu biraz özelliklerini yazarmızın

teşekkürler araca aşık oldum diyebilirim çok temiz bakılmış resim en kısa zamanda yüklerim 2.4 motor tabiki lpg var klima var bide üstü kapalı :smiley:

rica ederim yukledigin linkte sorun var cıkmıyordu en başından beri ben bakamadım cunkü

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR