93 vitara şanzıman sorunu yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gorkemturkes Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,879

gorkemturkes

Ana Kamp
Yer
Balıkesir
Merhabalar ben biraz arastırdım ustama araca baktı throttle cable, boğaz teli denilen roketleme telinden yağ kaçırıyor 93 model otomatik araç bu teli yada parçayı nereden bulabilirim ... güzel günler

Etiketler
Ynt: 93 vitara şanzıman sorunu yardım

Benim Grand Vitara'da da aynı sorun vardı.Bu parçanın çıkması yok gibi birşey.Yan sanayisi hiç yok.Mecburen servisten sipariş vereceksin.Teli takmak için şanzıman karteri tamamen sökülüyor.Teli değiştirmek biraz sıkıntılı ve uzun sürüyor yani.Birde karteri sökerken ( uzun zamandan beri şanzıman açılmamışsa) conta %99 yırtılıyor.Yani teli sipariş verirken conta siparişi de ver.Hazır şanzımanı açmışken şazımandaki filitreyi de değiştir.O kadar şeyi değiştirmişken yağı da değiştireceksin büyük ihtimal.Ne kadar mı masraf edeceksin?
1-roket teli 270 tl
2-conta+filitre 150 tl
3-şanzıman yağı (5lt) 175 tl
4-işçilik 100 tl

Toplam:695 tl

hesabını buna göre yap.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.