97 zj hararet sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MUSTANG Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,586

MUSTANG

Kamp II
Yer
ADANA
Merhaba arkadaşlar

97 model aracım tüplü hararet sorunu yasıyorum benzıne aldıgımda dusuyor bunu nasıl çözerim basına daha önce gelen varmıdır .

Etiketler
Ynt: 97 zj hararet sorunu

aynı sorun benim zj dede var klima açıkken 100 ün üzerine çıkıyor klimayı kapatınca düşüyor benzinde denemedim bugün deneyim

sadece tüpte oluyorsa araç fakir karışımla çalışıyordur.

klima sürekli açık olduğundan 100 ün altına düşmüyor bende .hatta ilk zaman durdum baya bi fokurdama geliyodu motor suyu bölgesinden. tırsmıştım alıştım artık.dumanlar çıkarsa açıp kaputu bekliycez .

6005016' Alıntı:
klima sürekli açık olduğundan 100 ün altına düşmüyor bende .hatta ilk zaman durdum baya bi fokurdama geliyodu motor suyu bölgesinden. tırsmıştım alıştım artık.dumanlar çıkarsa açıp kaputu bekliycez .

Fokurdama normal değil. Güneş altında durduğumda ve full klima açık olduğunda 2. çizgiye yaklaşıyor maksimum. Bir düşük dereceli termostat deneyin bence...

hararet benide korkutuyor.
önde boşluk bulursam elektrikli fan ekliyim diyorum.
deniyen duyan oldumu hiç?

konuyla ilgili daha önce görüş yazılmış araştırılırsa deteylı açıklamalar var.

vakti zamanında bu sorunla bende karşılaştım radyatörü şişlettim araba rahatladı..
yeni aracımda radyatör satın aldım 10 yılda veya 100binde değişmek gerekirmiş aslında

menecer' Alıntı:
hararet benide korkutuyor.
önde boşluk bulursam elektrikli fan ekliyim diyorum.
deniyen duyan oldumu hiç?

amerikalılar ford tauRus fanı takıyorlar.

elektrikli fan ekleyin, sorunu çözün....kısacası budur...
ancak zj ler ve hemen hemen pek çok v8 zaten hararetli çalışan araçlardır...zj deki handikap klima için ekstra bir fan olmaması...16 yaşında bir radyatör sisteminin de düzgün soğutma yapmasını beklememek lazım aslında....

lpg+pek çok yeri tıkalı radyatör+çok sağlılklı çalışmayan termik sistemleri...

içerden ilave kumandalı elektrikli fan takmanızı tekrar öneririm...hararet size çok paraya mal olabilir...

aşagı yukarı termik fiyatına fan alabiliyorsunuz fort taurus ların çift devirli fanları var sanki zj için yapılmış. davlumbaz delikleri bile uyuyor.

997799' Alıntı:
elektrikli fan ekleyin, sorunu çözün....kısacası budur...
ancak zj ler ve hemen hemen pek çok v8 zaten hararetli çalışan araçlardır...zj deki handikap klima için ekstra bir fan olmaması...16 yaşında bir radyatör sisteminin de düzgün soğutma yapmasını beklememek lazım aslında....

lpg+pek çok yeri tıkalı radyatör+çok sağlılklı çalışmayan termik sistemleri...

içerden ilave kumandalı elektrikli fan takmanızı tekrar öneririm...hararet size çok paraya mal olabilir...
bende tam klima açıkken fandan dolayı birazdaha motorun ferahlaması gerekli diyecektim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR