iyi Aksamlar,Terios(2007 model) umla İstanbula geldigimde özellikle kıs aylarında ABS ışıgı yanmaktaydı,belli bir km den sonra ısık sonuyordu.Telefonla arabamın bakımını yapan servisi aradıgımda gelin bakalım diyorlardı oraya dondugumde ısık yanmıyordu(Bodrum).bu sene yine iki ay kalmak icin İstanbula geldim yine aynı problem.Daihatsu ALJ yi aradım Şükrü beyle gorustukten sonra cevizlibag daki servise goturdum ısık yanar vaziyette,kontagı kapatıp acınca ısık yeniden yanmadı ve dolayısıyla gecici arıza verdi ve sıfırlandı.bir hafta sonra aynı problem, aynı servise dondum ve kontagı kapattırmadan makineye baglandı hele sukur dedim C0200 kodlu problem (ABS hız kontrol sensörü),temizlendi bu arada 37500 bakımını yaptırdım+balatalar (3-5000 km daha yapabilirdim ama kafam rahat olsun diye degistı)toplam 340 TL.tam servisten cıkarken ısık yeniden yandı ???olacak gibi degil derken eve donup ALJ yi (ŞUKRU beyi)tekrar aradım cozum bulmalarını rica ettim.bugun arabamı gormak istedigini soyledi ve Çekmeköy Toyota plazaya gittim.orada ısıgın yandıgını gordu ve beni Akyıldız servisine yonlerdirdi(Çekmeköy).Sensör yeniden temizlendi,uzun bir bekleyisten sonra supriz Şükrü bey elinde benim sensorle yanıma geldi degistiklerini soyledi.garantisi bitmis olan arabamın bu parcasını garanti ye aldılar:biraz uzun oldu ama Arkadaslar daha da uzun olabilirdi Akyıldız servisi biraz uzak ama Anadolu yakasındakilere tavsiye ederim (Emre bey).Arkadaslar Terioslarınızın kıymetini bilin bir kac yıl sonra burada Toyota ablemleriyle satılırsa sasırmayın 55-65000 arasında.