KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
linkteki arabanın bu kadar uygun olmasının ne gibi durum ve sıkıntıları olabilir sizin tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum.Araç satılmadıysa eğer ciddi alıcı durumundayım sizin fikirleriniz benim için önem arz etmektedir.
linkteki arabanın bu kadar uygun olmasının ne gibi durum ve sıkıntıları olabilir sizin tecrübelerinize dayanarak yorumlarınızı bekliyorum.Araç satılmadıysa eğer ciddi alıcı durumundayım sizin fikirleriniz benim için önem arz etmektedir.
Aynı sitede 2009 modeli 15.000 TL'ye kadar mevcut. Bunu anlamanızın tek yolu irtibata geçip aracı detaylı bir kontrolden geçirmenizdir. Evraklarına kadar kontrol ettirdikten sonra aklınızda bir şüphe kalmadıysa alınabilir. Kimse bu araç kesin şöyledir şeklinde bir yorum yapamaz dediğim gibi tek bir yolu var. Saygılarımla...
Aynı sitede 2009 modeli 15.000 TL'ye kadar mevcut. Bunu anlamanızın tek yolu irtibata geçip aracı detaylı bir kontrolden geçirmenizdir. Evraklarına kadar kontrol ettirdikten sonra aklınızda bir şüphe kalmadıysa alınabilir. Kimse bu araç kesin şöyledir şeklinde bir yorum yapamaz dediğim gibi tek bir yolu var. Saygılarımla...
yanlız şöyle bir durum söz konusu oradaki 15.000 tl ye kadar araçları incelediğimizde hasarlı ve icra lık olan araçlar olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekmektedir.Dışarıdan herhangi bir hasarı olmadığını ekli olan fotoğraflardan görmekteyiz.Ben bu konuyla ilgili yardımlarınızı rica etmiştim ki ayrıca aracın 70.000 km olduğunu ve ekstra aksesuar larının da olduğu yine aynı fotoğraflardan belli oluyor(aksesuar fiyatlarını bilmiyorum).O yüzden bilgilendirme yapılabilmesi için yardım talebinde bulundum.
2011 model ini kullanıyorum. 2012 modelleri 4x2 olarak 40-45 bin aralığında.. bu aracın muadilleri ise 20-25 aralığında olması bence doğal. hem 4x2 hem manuel vites. ilk çıkanları yani. şaşırmayın alın. çok kaliteli araç.. ssangyong konularını incelerseniz daha detaylı bilgilye sahip olabilirsiniz..
2011 model ini kullanıyorum. 2012 modelleri 4x2 olarak 40-45 bin aralığında.. bu aracın muadilleri ise 20-25 aralığında olması bence doğal. hem 4x2 hem manuel vites. ilk çıkanları yani. şaşırmayın alın. çok kaliteli araç.. ssangyong konularını incelerseniz daha detaylı bilgilye sahip olabilirsiniz..
yazınıza ek olarak zaten ssangyong kullandım 2 günlük kiralama ve gezi sonucunda bunun doğrultusunda zaten karar verdim ve epey bir inceleme fırsatı buldum hemen her koşulda tecrübe etme şansım oldu.
istanbul avrupa yakasında araç almam da bana yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba ?
araç almam da derken teknik konuda daha önce sadece 2 gün kullanma şansım olduğu için ve servis e pek güvenmediğim için
ssangyong konusunda motor tecrübesi olan birileri olursa sevinirim.
saygılar,
Tolga BİRİNCİOĞUZ
tel no 0 (212) 872 20 00-3514
0 530 300 82 13
mail : tolga.birincioguz@arcelik.com
tolga.birincioguz@gmail.com