acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birincioguz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,122
Kararsızım Yardımcı olurmusunuz.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım uzun süredirde takip ediyordum forumu.Yeni korando sports almayı düşünüyorum ama bagzı düşüncelerim var bunlar ;

+ yeni korando iç klima havalandırma yerleri actyon sport a göre kötü olmuş. :(
+klima açma yerini yuvarlak yapmışlar ekranı kaldırmışlar çok kötü olmuş. yeni korando sports alsak alırken göstergeli klima ekranı olsa olurmu?
+ 2 el piyasası çok düşük peder bey bundan çok çekiniyor.
+bunda bir mercedes motoru varsa neden fiyatı bu kadar uygun?
+ve web sitesinde opsiyon fiyatları yok bunları nereden bulabilirim?

sorularıma cevap verirseniz çok teşekkür ederim.iyi forumlar.

Etiketler
Ynt: Kararsızım Yardımcı olurmusunuz.

Klima ekranı dediğiniz Actyon Sports'ta dijital klima vardı Korando Sports'ta normal(analog)klima var.

2.el piyasası konusunda benim her zaman fikrim aynıdır eğer 2.eli iyi olsun diyorsanız kesinlikle pickup almayın her marka için

Hocam Mercedes motoru var diye Mercedes fiyatına satsalar siz alır mısınız?

Benim evimde AIWA müzik seti var zamanında selefinin çok çok altına bir fiyata almıştım arkasında SONY CORPORATION yazıyor!

Fiyatlar sitesinde görüldüğü gibi detayı için gidip aracı yakından görün,inceleyin,test sürüşü yapın,aklınıza geleni sorun,

Hayırlı akşamlar...

Ynt: Kararsızım Yardımcı olurmusunuz.

Bugün oguslara gittim alici gözle inceledim aracın on taraftan burunlu vs gibi olumsuz elestıreler alan eski görüntüsünün aksine cok ihtişamli bir duruşu var. Aracın içi koltuk ayna kılma vs önemli degil benim için motor daha sessiz Ilk firsatda Tuzla sahsuvarögluna da gideceğim almak istiyorum bir an önce
Bence arac hem cok hesaplı hemde cok ihtişamli motor sanziman difransiyel ve tüm yürür takımın saglamligını konuşmaya gerek yok zaten ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR