Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,808

ates

BLACK BULL
Yer
İstanbul / Bostancı
Hepinize merhaba bu markaya çok yabancıyım yıllarca ZJ kullandım ve aranızdan biriyim ama uzun süredir 4x4 aracım yok .Eşimin aracıyla 2008 Action ( jeep olanla ) 4x4 AT bir aracı takas etmek isteğinde bulundular,aracı araştırdım bir sıkıntısı yok ama çeşitli konularda farklı farklı bilgiler mevcut kimi alın süper diyor kimi alma başına bela olur diyor!! kısacası bu araçla ilgili sıkıntı yaşayan, yada kronik sorunlarıyla uğraşan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: Action Jeep 4x4 Hakkında Tecrübesi Olanlar

ates' Alıntı:
Hepinize merhaba bu markaya çok yabancıyım yıllarca ZJ kullandım ve aranızdan biriyim ama uzun süredir 4x4 aracım yok .Eşimin aracıyla 2008 Action ( jeep olanla ) 4x4 AT bir aracı takas etmek isteğinde bulundular,aracı araştırdım bir sıkıntısı yok ama çeşitli konularda farklı farklı bilgiler mevcut kimi alın süper diyor kimi alma başına bela olur diyor!! kısacası bu araçla ilgili sıkıntı yaşayan, yada kronik sorunlarıyla uğraşan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

meraba ben 2010 model 4x2 kullanıcısıyım araçta şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım konfor bana göre süper yakıt kullananım bana göre ideal sadece lastik te sorun yaşadım 235 70 35 ebatında lastikler pek piyasada bulunmuyor bana 245 70 35 önerdiler almadım orijinal ebat lastikte sadece sorun yaşadım başka bir sorun yok tercih sizin ben tekra aacak olsam yine aynısından alırdım

2009 model 4×4 otomatik actyon sports kullanmaktayım.
Yaklaşık 6 yıldır önemli bir sorun yaşamadım.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ates' Alıntı:
2 yıldır arazide kullanıyorum aks haricinde sorun yaşamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR