Actıon sports 4x4 hız limiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GUARD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,509

GUARD

Ana Kamp
Yer
İZMİR
bizim araçlarımız eger kamyonetse neden arazi taşıtı vergisi ödüyoruz
eger arazi taşıtıysa neden kamyonet hız sınırına uymamız gerekiyor

bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

Etiketler
Ynt: Actıon sports 4x4 hız limiti

selam hız sınırı yok bızım araclar ıcın bıldıgım kadarıyla arac zaten cok rahat 180 km ye cıkıyor :smiley: genelde otabanlarda sehırlerarası yollarda kullanıyorum 120 140 hatta 180 her hangı bır sorun yasamadım .. radarlar harıc :smiley: hatta 1 kopruden bıle gecıyorum :smiley:

Dün antalyada side-serik yolunda 104 km ile radar cezası yedim bizim araçlar kamyonet hız limitinde kullanılıyor
bunun nedeni ne

ruhsatta kamyonet gectıgı ıcın resmı hız lımıtı 88 km bu bır gercek malesef ... bınek arac da olsa lımıt yanılmıyorsam 100 km ...bır ara lımıtler artıralackatı ne loldu sonuc bılmıyorum ..

çift yönlü yollarda hız limiti normal araç ve arazi taşıtlarında 110 km +%10 hata payıyla 120 km oldu
kamyonetlerinki degişmedi

burdaki sıkıntı şu arazi taşıtı vergisi ödüyorsak biz neden 120 km uymuyoruz

zaman ıcındı cok sevgılı etkılı ve yetkılı buyuklerımız bu konuyada bır cozum bulacaktır :smiley: malesef agır ıslıyor bu tıp sorunlar ...

Dun gene radar yedim 98 km ile bu arada müjde hiz sınırımız değişmiş 80 den 85 çıkmış
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zannımca bizimle dalga geciyorlar
Bu Sene Yediğim radar cezaları ödediğim vergiyide gecti artık

Aslında bu duruma itiraz hakkınız var sanırsam. Bir avukata sormak lazım.
Kamyonet (N1), (N1G),
50
80
85
95
Panelvan (N1)
50
85
100
110

Hız sınırları bu şekilde aracın arkasında kabin varsa panelvan geçiyor. Ve ceza yazamazlar. Buna her türlü itiraz hakkınız var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.