ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cavdare Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,215

cavdare

Kamp II
Yer
ispir
bedelli için 8 ay önce aracımı sattım... bu arada biraz vito denedim...action sporttan sonra vito(2003) hiç sarmadı. aracımı özlüyorum...düşük kilometreli temiz bir tane bulursam yine action sport alıcam...bu 8 aylık süre içinde aracımı ne kadar çok sevdiğimi daha iyi anladım...bence bu fiyatlara alternatifi olmayan, çekişiyle , konforuyla çok güzel bir araç..
benim araç 45 kmde hataız 4*4 manüel kapalı kasalı(ruhsata işli) idi. 32000 tl ya vermiştim...benzer koşullarla bulursam almak istiyorum..

Etiketler
Ynt: ACTİON SPORTU SATTIM...YİNE ALICAM..

bu arada bir şey daha sorayım belki bileniniz vardır. korando sportun 4*4 ü gelecekmi. 6 vites, artırılmış motor gücü ve değişen ön tasarım ile beni cezbetmişti...

cavdare' Alıntı:
bu arada bir şey daha sorayım belki bileniniz vardır. korando sportun 4*4 ü gelecekmi. 6 vites, artırılmış motor gücü ve değişen ön tasarım ile beni cezbetmişti...
Serviste gelmesinin biraz zor olduğunu söylediler malum vergilerden oturuymus. Bilirsiniz ticari kamyonette öte %10 oluyor ama korandoya normal araç veya Suv lar gibi %80 otv binekmis böylece fiyatı 80 90 binden aşAğı olmaz dedi yetkili. O parayı da çok az kişi verir belki vermez bu durum yüzünden yasanın değişmesi ya da esnemesini bekleyeceklermis

cavdare' Alıntı:
Korando sports'un 4x4 ü biraz zor gibi gelmesi,firma yasa değişikliği bekliyor ama çıkacağını zannetmiyorum.Araçların kasa boyu uzamadığı sürecede %84 ÖTV verip o aracı kimse almaz.Actyon sportslarda 6 ileri şanzuman olarak Korando Sports'tan farkı yok.Umarım gönlünüze göre bir araba bulursunuz.

merhabalar bende bu pikuptan almak üzereyim neredeyse anlaştım 2009 model 45000 kmde Actyon Sports A200 XDI 4X4 6/AT 18" LUX otomatik modeli kazasdız boyasız camlı kabinli geri görüş kameralı full deri döşeme elkt koltuklu yani en fulü aksesuar olarak yan basamak orjinal ne on koruyucu kromlu bar ayrıca sinyalli yan aynalar 30000 tlye alınır mı yoksa fiyatı degerlendirebilir misiniz ?yardımlarınız beni çok sevindiri.

Rakamda yanlislik var bence yazdiginiz ozellikle ki 18. Jantli deri koltuklu actyonlar 35 civari bildigim Kadar ...30 liraysa hic dusunmeyin derim ..

yok hayıranlaştık acil satılıkmış bende biraz pazarlık filan aslında 29000 civarına geliyor masraflarla 30000 dedim ben araç temiz sadece bazı çizikler var oda 3 yada 4 adet birde ceviz büyüklüğünde bagaz kapagında hafif içe göçme var bunlarnası göz ardı edilebilirmi başkada hiçbir kusuru yok alınabilir mi dersiniz? 2009 araç

birde yaklaşık 6000 km sonra lastik değişimi gerekiyor sanırım değişmemiş hiç onun masrafını da eklemek lazım bu durumda nasıldır fiyat ve alınırlık olasılıgı

Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Alper almaktan vaz geçersen bana araç sahibi bilgilerini gönderebilirsin bende araba arıyorum.
:smiley:)) alıyorum anlaştık. işlemlere başlıcaz yarın...darısı sizin başınıza.

Araç arayan arkadaslar Tuzla servıs müdürü Turgay beyın 2 çeker actyon satılıkdı bır kaç ay önce bır görüşün ıstersenız .

sabri yucel' Alıntı:
Rakamda yanlislik var bence yazdiginiz ozellikle ki 18. Jantli deri koltuklu actyonlar 35 civari bildigim Kadar ...30 liraysa hic dusunmeyin derim ..

ben olsam şüpheci davranırım .yetkili serviste mutlaka expertiz yaptirin. yazılı kağıdıda imzalayıp kaşelesinler.

35 bin piyasası olan araç 30 binse işkillenmek lazım.

sabri yucel' Alıntı:
Araç arayan arkadaslar Tuzla servıs müdürü Turgay beyın 2 çeker actyon satılıkdı bır kaç ay önce bır görüşün ıstersenız .
Güzel araba geçnlerde test için o aracı kullandırdılar. Sahibi çok memnundu da ha bu meretin 4 tekeri dönmeyince olmuyor. Ne demişler dört çekersin çok şekersin...

Geçenlerde dediğim kendimi hala yaz ayında sanıyorum yazındı haziran temmuz gibi;sonra 1 2 ay önce satılmıştır mahçup olurum hani kullanmıştın diye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR