Adana Çevresinde Parkur Keşfi ( 23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Yuce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana Çevresinde Parkur Keşfi ( 23 Ocak 2011)

kerimakkis' Alıntı:
Herkese merhabalar

iki gundur seyehatte olduğumdan ilgilenememiştim, çok guzel paylaşımlar olmuş toplu faaliyet yapmanın temli olan kurallar butunluğunu katılmak isteyen arkadaşlara Onur bey cok guze açıklamış ellerinize sağlık onur bey, umarım pazar gunune bende gelebilirim uykucular için kotu haber kısmı birebir bana dokunuyor ;D ;D bakıcaz artıkın bu arada liste ne durumda bilmiyorum ama şimdilik +1 Araçta ben varım..

Kadir ne durumdasın Feroza yı getiricekmisin yoksa haberleselim bizde sana herzaman yer var ...(bu hafta hava kapalı tenis zor gibi? ;D)
eyvallah Kerim kardeşim,teşekkürler.Kızım hasta zaten :( istesekde tenise gidemeyecek.Bu sebepten kar gezisine katılmamız da zor.
Sizlere iyi eğlenceler.

Etiketler

merhaba ben hacer mahmut ustanın sizin gurubla gitmesinden çok memnunum. 36 yıldır biz beraber ğiderdik sizin şimdiki gittiginiz yerlere tek araba ikimiz giderdik. teknik konusunda mükemmel oldugu için hiç korkmazdım. usta doğaya aşıktır gözünün kesmediği yer çok güzelde olsa gitmez sizden önceki gurubu tansiyon ilacını içittirirdi sizden rica ediyorum hatırlatmanız rahatsızlıgım yüzünden gelemiyorum bende doğayı çok özledim gelen resimlerle kendimi ordaymış gibi hissediyorum. usta sizi baharda şellaleye ğötürsün bende gezenbilire üye olacam gitmezsemde yorum yaparım. gezinizin ğüzel geçmesi dileğiyle allaha emanet olun numun arif ustanıza iyi bakın numan iyi olsaydım tavuklu börek gönrirdim h.demir

gezi saatiniz çok geç biz saat 5.de çıkardık güneşin doğusunu seyrederdik karaisalının sıcak pidesi yanında tulum peynirini giderken sizde arabada deneyin memnun olursunuz mahmut ustanın saç kavurması çok ğüzel olur arife sorun size söyler. iyi geziler h.demir

sagolasın yenge hatırlatmalar için. sanada acil şifalar diliyoruz. mahmut ustayıda merak etme gereken ilgiyi gosteririz, sizide aramızda goruruz inşaallah.

kadir kardeş sanada geçmiş olsun inşaallah önemli bi şey yoktur.gelmek istersen sanada yer buluruz ha ;)

m atilla kupeli' Alıntı:
kadir kardeş sanada geçmiş olsun inşaallah önemli bi şey yoktur.gelmek istersen sanada yer buluruz ha ;)
sağol Atilla abi.
Mevsim hastalığı,üşütmüş te biraz.
Mahmut abinin eşine ve tüm hastalara Allah'tan şifalar diliyorum.

Bir hastada bende var benim memonun iki gündür ateşi var heralde bende yarın gelemicem

_AYCA_' Alıntı:
Demek daha çok tırmanış lazım :smiley:
Sizin ilk tepe çıkışınızı çekicektim ama biraz hızlı davrandınız :smiley:
yanlış anlama olmuş :smiley:
Ben Hamdi ainin oluşturduğu geziye katılacak araç listesini kastetmiştim.
videolar çok güzel.

Sucuğuda almıştık abi artık bidahaki geziyi bekliyecez resimlerle idare edeceğiz bu sefer

Herkese acil şifalar.
Hacer Abla hiç merak etme Usta bize emanet. bizde ustaya emanetiz :smiley:
Ustamı yormak yok, lafından çıkmak da yok söz :smiley:

Katılıyorum çok geç saate kaldığımız konusunda ama ne yazık ki herkese uymuyor. evinden zor bela çıkanlar oluyor. Hatta aramızda gezi için doğumu ertelemeyi düşünenler bile oluyor ama her zaman da yetişilmiyor :D:D

Pazar sabahı saat 7:30 da bulusmak üzere. Kar hazırlıklarımızı yapalım lütfen. Pazar günü yağış beklenmiyor ama hava sıcaklığı birkaç derece daha düşecek. yanınıza yedek bir iki parça kıyafet de getirebilirsiniz.
Köfte, sucuk, tavuk, balık, mangalsız bir Offroad olmaz :D

Tüm hastalara Allah acil şifalar versin.
biz bu hafta güzel bir 4*4 bulamadığımız için gelemiyoruz. pazartesi salı alıcaz inşallah bir tane ranger thunder. sonra tüm gezilere katılırız. size iyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR