Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Duyurusu (16-17 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,661
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Duyurusu (16-17 Temmuz 2011)

laurus nobilis' Alıntı:
ctsi günü selçuk geç çıkacağı için günü öldürmemek adına CTSİ sabah kendi arabamla gitme kararı aldım.daha önce tisana gitmedim ama binek araçla gidilebilecek bir yermiş.cumartesi sabah 9 -10 arası yola çıkmayı düşünüyorum.konvoy yapmak adına ctsi sabah gelen araç varmıdır diyorum ?

+Öznur Akdoğan (+1) 06 ND PUNTO
TEKMİ GİDİYOSUN OZNUR CO PİLOT VEREYİMMİ YANINA

Etiketler
Ynt: Adana Off-Road Grubu; Mersin - Tisan Kamplı Etkinlik Duyurusu (16-17 Temmuz 2011)

Takip..

m atilla kupeli' Alıntı:
TEKMİ GİDİYOSUN OZNUR CO PİLOT VEREYİMMİ YANINA
amcamın kızı ile gidiyorum atila abi.ama yanıma destek verirsen çok sevinirim:smiley:)

voltran yaparız:smiley:)

ZEUSSSS' Alıntı:
çok teşekkür ederiz ömer bey...güzel bir hafta sonu olacagı kesin:smiley:)

Çok güzel mekan seçmişsiniz sizden ricam olur son güncel fotolarını dönüşte koyarsanız şu an tatile çıkma planları yapıyorum olurya....

Sizlere tekrar iyi gezmeler dilerim

............................[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Mert_ADA_Uydu_Tisan[1].jpg

k_MEVLUT_TOSUN_CIMG1540[1].jpg

Mert_ADA_Tisan005[1].jpg

Ozden_tisanafrodisyas[1].jpg

...........................[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

fikri_aktan_Tisan_Koyu_na__Yarimadada_GELINCIKLE[1].jpg

k_fikri_aktan_wow_tisanSDC11699[1].jpg

k_fikri_aktan_wwwow_boke4[1].jpg

k_Vassily20_800pxElba_Enfola[1].jpg

k_Vassily20_tisanmersin[1].jpg

Yöre halkının müze diye bahsettiği bu tapınak eskiden bu kadar bakımlı değildi çok güzel düzenlenmiş

1) Kemalhan Oray Suzuki Jimny
2) Selçuk RAHATLAR Nissan Terrano
3) Ömer pekergin jeep cherooke
4) Mahmut Demir Mitsubishi L200
5) Özgür Aksöz + 1 Ford rancer
6)küpeli aşireti toyota hilux. sığmassa minübüs

1) Kemalhan Oray Suzuki Jimny
2) Selçuk RAHATLAR Nissan Terrano+4
3) Ömer pekergin jeep cherooke
4) Mahmut Demir Mitsubishi L200
5) Özgür Aksöz + 1 Ford rancer
6)küpeli aşireti toyota hilux. sığmassa minübüs

gezimizin görselleri...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77924.new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR