Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NVR01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,969
Ynt: Adana Off Road Grubu Tanışma Toplantısı (28 Kasım 2010)

Selam onur bey her sey cok iyi gidiyor bizlerde size uyacagız yarın saat 10:00 da galeriya oto parkında arkadaslarımla birlikte geliyoruz ..tlf..05335675541 hamdi kahvaltılık , mangal vs malzemelerini herkes kendine gore ayarlasın..

Etiketler

Gunaydın arkadaslar herkes gelsin lutfen..

selam arkadaşlar formlarınızı okudum bukadar kişinin biraraya gelmek için bir uğraş vermesi çok sevindirici ama sonuçta toparlanamamakta bir okadar üzücü bence gelin bu işe şöyle bir el atalım öncelikle her ilden bir lider seçelim adana mersin ve tarsus olarak ben tarsusun liderliğini yapmayı üstlenebilirim mersinin liderliğinide tuğrul abi iyi olur benim görüşüm adanada çok ateşli arkadaşlar var ordanda siz seçin bir lider ondan sonra bir gezi tarihi ve yer belirleyelim her gurup başı orayı yönlendirsin ve artık ilk gezimize başlıyalım bu geziye katılımın fazla olması için mesafenin çok uzun olmaması lazım adana merin ve tarsusu baz alalım hafta içi beni ararsanız haftasonun bir aktivite gerçekleşirebiliriz. hakan karagözlü 0535 850 01 26

katılıyorum her ilden bir lider saçilsin adana grubunun liderliğini yapmayı isterim ama bu iş için uygun daha büyük abilerimiz olsa daha iyi olur ,,,yeter artık gezilerimiz başlasın ...saygılar

hakan bey ilginize tsk ederim bugun bir ilk gerceklestirdik katılımda iyiydi fotografları arkadaslar yukluyorlar..gorusmek dilegiyle..

selam

100_0055.jpg

100_0057.jpg

100_0066.jpg

100_0083.jpg

Foto?raf0405.jpg

Hey maşallah

Adana olarak bu organizasyonu yapmanıza cok mutlu oldum çok istememe rağmen malum sebeplerden eşlik edemedim birdahaki sefere beraber olabilmek üzere katılan herkesi tebrik ederim.

gelmeyi çok istedim hazırlıgımıda yaptım ama dün gelen bir mesajda iptal edildigi söylendi bende gelemedim sabah haberim oldu ama vakit geçmişti ,nasip birdahaki sefere emek veren tüm arkadaşlardan özür diliyorum.

Selam cok tsk ederim arkadaslar daha sonraki geziye mutlaka gelmeye calısın ltf ..Geziye katılan arkadaslar fotografları bekliyoruz...haydin..

Katılan tüm arkadaşlarımı ve kendimi kutluyorum.

dünki gezi için aşağıdaki konu başlığını açtım. selamlar :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65424.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,893
Kaydolan Son Üyemiz
gezgin38

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR