Adana - Sarıçam; 1. Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası ( 06 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,872

bora1071

Zirve
Yer
mersin
sabah 8 gibi Adana'daydım. Resmi kulüp olan üyesi olduğum Çukurove Enduro Motorsiklet kulübümüzün düzenleyeceği yarışta her ne kadar motorumu satsamda Kurtarma aracı olarak yazılan Defender aracımla enduroların kullandığı dar piste 3 kez girdim. ilk sefer bir keşif turu oldu. ot ve çalıların arasında fark edemediğimiz çamura araç gömüldü. arka lastiklerin altını taşla besleyip geri geri çıktık yoksa bizi kurtaracaklardı ikinci sefer hem bende aracıma biraz daha alışmış olduğumdan hakemleri ve basın mensuplarından arkdaşları 3 km lik parkurun değişik noktalarına bıraktım. sıralama turları sonrası birde pistteki hakem noktalarına su dağıtımı işi yaptım durancan ulugöz kardeşimiz kanuni kros 250 ile tüm abilerini genel klasmanda geçerek aslında beni hiçte şaşırtmadı çünkü bu çoçukta iş var. emeği geçenlere teşekkürler...

CIMG5252.jpg

CIMG5253.jpg

CIMG5254.jpg

CIMG5255.jpg

CIMG5256.jpg

CIMG5258.jpg

CIMG5260.jpg

CIMG5262.jpg

CIMG5263.jpg

CIMG5264.jpg

CIMG5266.jpg

CIMG5267.jpg

CIMG5268.jpg

CIMG5269.jpg

CIMG5270.jpg

CIMG5271.jpg

CIMG5272.jpg

CIMG5273.jpg

CIMG5255.jpg

CIMG5257.jpg

Etiketler

Ynt: Adana - Sarıçam; 1. Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası ( 06 Haziran 2010)

mersin'e dönüşte vakitte erken olunca aracımı yıkattım. :smiley:
CIMG5352.jpg

CIMG5353.jpg

CIMG5354.jpg
bu fotoğrafı şahsen beğendim acaba köpüktenmidir nedir? ;D
CIMG5355.jpg
eve giderken gelen telefonla sahilde çılgın kroşcu lakabıyla tanınan fatih ile buluşuyoruz. bana bir süprizi varmış doğal olarak oda benim aracı görmemişti, oda süprizle kaşılaştı. ;D ktm exc 525 almış sanırım 2007 model, hayırlı olsun dilekleri karşılklı. ancak ben birde deneme turu attım tabiki :smiley: silah gibi makina dedikleri cinsten, bu ne yav gaza dokunulmuyor :eek:

CIMG5356.jpg

CIMG5357.jpg

CIMG5358.jpg

CIMG5359.jpg

CIMG5360.jpg

CIMG5361.jpg
evin önünde son birkaç poz daha
CIMG5365.jpg

CIMG5367.jpg

CIMG5366.jpg

CIMG5368.jpg

CIMG5370.jpg

görüşmek üzere. aracınızdan çamur yüzünüzden gülücük eksik olmasın...

Ynt: Adana - Sarıçam; 1. Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası ( 06 Haziran 2010)

Paylaşım için çok teşekkürler Bora bey ,

Gezenbilir Ailesi adına sizden bir ricam olacaktı.
Forumda IMG Kod ile fotoğraf yerleştirirken lütfen bir mesaja 5 adetten fazla IMG Kod eklemeyiniz.
Forum standartları 5 adet foto üzerinden planlandığı için bir mesaj da beş adetten daha fazla fotoğraf ya da IMG Kod olduğu zaman sayfaların açılma hızı çok düşmektedir.

İyi Etkinlikler diliyorum.

murat abi dikkat edeceğim. teşekkürler. görüşmek üzere. :smiley:

Bora hadi bizi de DEFENDER sahibi yap... :D

sertem41' Alıntı:
Bora hadi bizi de DEFENDER sahibi yap... :D

tabi abi neden olmasın. konforsuzluğun ruhsal erginliğe giden yolundaki en büyük sınava hazırsan bu iş olur ;D

söz fosil murat yani murat iran ağcabay'ın sözüdür :D

Güzel bir gündü...Hava bize torpil geçti..Sıcak değildi :smiley:
Yarış bölgesine gitmemiz ayrı macera,piste inmemiz ayrı maceraydı :smiley:

_AYCA_' Alıntı:
Güzel bir gündü...Hava bize torpil geçti..Sıcak değildi :smiley:
Yarış bölgesine gitmemiz ayrı macera,piste inmemiz ayrı maceraydı :smiley:

macerayı gezmeyi seviyorsanız hilal hanım ben her zaman hazırım :D sizden güzel rotalar çıkarmanızı ve güzel fotoğraflar çekmenizi istiyorum :smiley:

bora1071' Alıntı:
macerayı gezmeyi seviyorsanız hilal hanım ben her zaman hazırım :D sizden güzel rotalar çıkarmanızı ve güzel fotoğraflar çekmenizi istiyorum :smiley:

Bora sende ''komşu da piş azıma düş'' hesabı yapıyosun, sende yok mu foto çekim olayları.

İsterseniz fotoğraf makinesi alımı konusunda yardımcı olabilrim. Profosyonel olarak bu işin içindeyim.

Sen bir düşün Bora. ;)

sertem41' Alıntı:
Bora sende ''komşu da piş azıma düş'' hesabı yapıyosun, sende yok mu foto çekim olayları.

İsterseniz fotoğraf makinesi alımı konusunda yardımcı olabilrim. Profosyonel olarak bu işin içindeyim.

Sen bir düşün Bora. ;)
Çok sevinirim.. İlk defa alacağım için bilgisizim bu konuda :smiley:

İstanbulda satış yapan bu konuda deneyimli arkadaşlarımızın telefonlarını verebilirim.

Burdan size her konuda destek verebilirler.

Bu sektörde en iyi fiyata alabileceğiniz ürünleri buralarda bulabilirsiniz. İncelemelerinizi yaptıkten sonra bire bir telefon görüşmesi yaparak ta fiyat alarak pazarlık yapabilirsiniz.

Aldığınız fiyatları da bizle paylaşırsanız değerlendirmesini yapabiliriz.

Bora kardeşim de İstanbulda diye biliyorum, hatta bire bir de ilgilenir mi acaba.

Ben SAMSUNG markalı ürünler ile ilgiliyim fakat bizde profosyonel ürün olmadığından size bu konuda yardımcı olamıyorum.

İyi fiyatlara satın alabileceğiniz iki firmanın web adrslerini aşağıda veriyorum.

Kolay gelsin.

https://www.yuvamfoto.com/index.php

http://www.ekincifotograf.com.tr/profil.asp

Not: Canon düşünürseniz resmi ithalatçısı olan ERKAYALAR dan da destek alabiliriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,705
Kaydolan Son Üyemiz
fayda70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR