Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemalhanoray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,613

kemalhanoray

Kamp II
Yer
Adana
Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olan Var Mı Acava ? Ne Zamandır Kendimizi Yırtsakta Kimse El Atmadı..Daha Yolun Başındayız Yol Yordam Bilmiyorum..O Yüzden Katılacak Arkadaşlar Uygun Tarih Ve Zamanı Belirleyip Duyuru Yayınlarsa Hep Beraber Bir Gezi Yapmış Oluruz..Çamur Ve Pisliğin Tadını Almak İstemiyor Musunuz Yoksaaa ??

Etiketler
Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar

Hiç Mi Yok ???? Ayıp Yaa Size Çukurovalı Gezenbilir Ailesi...

Profildeki araç sizin mi?sizinse Salı günü Çukurova üniversitesinde görmüş olabilirim :smiley:

kemalhan çağ üniversitesinde okuyor benim bildiğim. :smiley: orayada gezmeye gitmiştir, genç adam sonuçta ;D

Selam gecen pazar 4 arac karaisalı yaylalarına cıktık, vallahi adana olarak bu tur gezilerde zayıf kalıyoruz ,bize onderlik yapacak buraları iyi bilen abilerimize ihtiyac var hadi arkadaslar bir ilk yapalım saygılar..

IMG_8248.jpg

IMG_8279.jpg

IMG_8283.jpg

IMG_8308.jpg

IMG_8312.jpg

bora1071' Alıntı:
var ben varım ;D her pazar geziyoruz :D
Bora abi Şöööyle Kalabalık Bir Grup Oluşturalım Lider Ve Rehberimizde Olsun Keyfini Çıkarta Çıkarta Dolaşalım İStiyorum Bende...

CJ7V8' Alıntı:
Profildeki araç sizin mi?sizinse Salı günü Çukurova üniversitesinde görmüş olabilirim :smiley:

Evet Benim..Doğrudur Salı Günü Çukurova'daydım Öğlen Saatlerinde..Kerata Kırmızı Olduğundan Hemen Belli Ediyor Kendini.. :smiley:Hıı Fakat Benimde Tek Hayalim Seninki Gibi Bir CJ'ydi Ama Günlük Ortalama 100KM Yaptığımdan Cebimi Birazcık Yakardı O Yüzden Ertelemek Zorunda Kaldım.. :smiley:

KENDİNİ SUV A SADECE ŞEHİRDE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BİNMEYENLER ,TARİH BELİRLEYELİM.GÜZEL VE REZİL BİR OFF ROAD YAPALIM.

Arkadaşlar yakın bir zamanda Gezenbilir Çukurova Offroad Grubunu kuruyoruz çalışmalarımız devam ediyor bundan sonra gezilerimizi en iyi şekilde organize etmeye çalışacağız buradan tüm Çukurova offroad camiasına duyurulur.

Selam vallahi iyi olur ne varsa genclerde var ..ismide cukuroff olsun ....trakya da trakoff dedikleri gibi..

slm lar adım duran ben adanalıyım adanada ikamet ediyorum ..off-road işinde adana olarak eskiyim biraz 2 nissan skystar 1 nissan navara eskittim bu işte adanada oluşum yok zamanında cok ugrastım dernek felan kurulsun ciddi bişeyler ortaya cıksın diye ama olmadı herkes kaçıyo off-road degilde millet gezi istiyo tamam gezi olsun surdan gec gittigimiz yerde yok ben arabama kıyamam diyo insanlar o yüzden böle oluşum biraz zor adanada ama 5-10 araba ciddi zoru seven insanlar olarak grup oluşturulur herkesin elinden geldikce her hafta sonu geziler düzenlenir ve cok da keyif alınır keşke 50 arabalık bi grup oluşsa ama zor tabiki inanın ben gecen seneler her hafta sonu daglardan aşagı gelmiyordum o kadar keyif alıyordumki hanımla gidiyorduk dagda batıyorduk arabayla orda da yat ;D ;D ;D ;D neden tek araçsın rezillik diz boyu ama yinede keyif alıyorduk düşünün 5 araba gittiginizi onun için böle bişey istiyorsak oturup tanışalım ortam oluşturalım mesela bende şuan araç yok bu aralar almayı düşünüyorum yine nissan navara alıcam kısmetse adam akıllı şöle grup oluşturulsun gidip bi yerde tanışma faslı olsun sonra ver elini her hafta sonu ailecegezilere başlanılsın,ben her zaman gezilere katıldım antalya gezileri,tarsus gezileri,bolu sapanca off road oyunları,istanbul şile off road yarışları bu tarz etkinliklerede cok katıldım tecrube var yeterki ortamı yaratalım saygılar sevgiler....

tarsus adana ve mersin olarak ayda 1 hatta bazen 2 kez geziler yapabiliriz ilerde. bu arada sticker için tarsustan hakan karagözlü (meydan dürümün sahibi) arkadaşımıza teşekkürlerinizi ileteceğim.

duran bey tanışma sonrası daha net oluşacaktır tabiki durum. bende çamurlu gezilerden yanayım :smiley: sizin gezilerinizide takip etmiştim siteden. o dönem bendede enduro motorsiklet vardı ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.