Ynt: Adana Ve Çevresinden Off-Road Keşif Turuna Katılabilecek Olanlar
slm lar adım duran ben adanalıyım adanada ikamet ediyorum ..off-road işinde adana olarak eskiyim biraz 2 nissan skystar 1 nissan navara eskittim bu işte adanada oluşum yok zamanında cok ugrastım dernek felan kurulsun ciddi bişeyler ortaya cıksın diye ama olmadı herkes kaçıyo off-road degilde millet gezi istiyo tamam gezi olsun surdan gec gittigimiz yerde yok ben arabama kıyamam diyo insanlar o yüzden böle oluşum biraz zor adanada ama 5-10 araba ciddi zoru seven insanlar olarak grup oluşturulur herkesin elinden geldikce her hafta sonu geziler düzenlenir ve cok da keyif alınır keşke 50 arabalık bi grup oluşsa ama zor tabiki inanın ben gecen seneler her hafta sonu daglardan aşagı gelmiyordum o kadar keyif alıyordumki hanımla gidiyorduk dagda batıyorduk arabayla orda da yat ;D ;D ;D ;D neden tek araçsın rezillik diz boyu ama yinede keyif alıyorduk düşünün 5 araba gittiginizi onun için böle bişey istiyorsak oturup tanışalım ortam oluşturalım mesela bende şuan araç yok bu aralar almayı düşünüyorum yine nissan navara alıcam kısmetse adam akıllı şöle grup oluşturulsun gidip bi yerde tanışma faslı olsun sonra ver elini her hafta sonu ailecegezilere başlanılsın,ben her zaman gezilere katıldım antalya gezileri,tarsus gezileri,bolu sapanca off road oyunları,istanbul şile off road yarışları bu tarz etkinliklerede cok katıldım tecrube var yeterki ortamı yaratalım saygılar sevgiler....