Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,982
Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

Mukemmel bır gezı ve etap seyrettık, Hepınız cok basarılıydınız hepınızı kutlarım,

Dıkkatımı ceken suzıkıde hıc fena deyıldı, Umdugumdan cok ıyı...

Ynt: Ağva, Hacıllı - Güney Darlık Bölgesi Kamplı Keşif Gezisi (06-07 Eylül 2008)

reis28' Alıntı:
hakan hocam fotagrafların ve verdigin emek sayesinde sanki bende sizlerle gezmiş kadar oldum harika yerler kışın hele fotolardan gördügüm kadarıyla baya cetin etaplar barındırıyor içinde bu darlık bölgesi heycanlandım şimdiden yahu tekrar emegine saglık
Tşker, elimden geldiğince sıkmadan paylaşmak istedim, uzun zamandır gezi bölümü çok aktif degildi, biraz hareket olsun istedim, bakıp yorum yapan arkadaşlara ekip adına tşk. ederim bu gezi güzel küçük bir ekip gezisi oldu, keyifi ve lezzeti fotoğraflarda gizli:smiley:.

Not: Bu arada benim kuçu (Vitara) ile bu iş makinelerinin peşinden gitmeye çalıştık tabi :smiley: önemli olan ekip ruhu ve dayanışma, yoksa kaya etaplarını tekbaşına geçmek pek kolay degildir, keza araçların altını ve lastigin bastıgı noktayı tahminen biliyorsunuz, buna ragmen araçları en sorun olmadan döndüler. Ha araçları çokda zorlamadık ama gezi ve keşif istegi ön plandaydı, kışın gidilecek nefis çamurlu ve keyifli etaplar keşfettik.

Hepsine baktım fotoların. Çok süper. Ama cesaret ve deneyim işi. Valla ben o geçtiğiniz etaplardan motorla bile zor geçerim herhalde. Deneyimli arkadaş gurubununda önemi var tabi. Benim merak ettiğim bir konu var ben offroad işinden pek anlamam başta söyleyeyim. İlk defa geçeceğiniz bir etabı önceden yaya olarak keşvediyormusunuz? Araçlar bazı yerlerde manevra yapabilecek durumda değil. geri dönüşüde pek olmaz sanırım. Her seferinde de inip yürünmez. Nasıl bir yöntem izliyorsunuz.

Gidilebilen yere kadar gidiyoruz, risk ve yol durumuna göre yer yer ön keşif ile hareket ediyoruz, körlemesine dalmak olmaz tabi, bazı noktalarda diken çalı taş üzerinden geçip gidiyoruz, dogaçlama ve tamamen arazi ve durum şartlarına göre yapılan bir karar mekanizması ile hareket edilir. Bu gezi için Etapların %70'lik bölümünü tamamen yeni keşfettik dolayısı ile etaba göre karar verek ilerlendi. Bazen 500 mt yeri 3-5 saatde geçersin..? bilinmez..

Yine mükemmel bir gezi olmuş.Fotoğrafları görünce (özellklede yeni yerleri) gelemediğime dahada çok üzüldüm.Fotoğraflar içinde Hakan sana ayrıca teşekkür ederim.

Bu sıcaklarda, bu kadar suyun içinde gezi mükemmel, içimiz serinledi.. Teşekkürler..

Paylaşım için teşekkürler..Nefis bir gezi olmuş ve mükemmel yeni yerler keşfetmişiniz.Yağmurların bir an önce gelmesini beklemekten başka yapacak birşey yok :smiley: En kısa zamanda görüşmek üzere...(MOGER ) İLKER ERDOĞAN

Geç cevap için kusura bakmayın gerçekten lezzetli bir gezi oldu, sanırım 138 poz resim yükleyerek sitede bir gezi için yüklenen resim rekorunuda kırdık :smiley:, resmi sonuçları Mod. abilerimizden bekliyoruz..
Bakıp yorum yapan arkadaşlara inceleyenlere bizde tşklerimizi iletiyoruz..

çok güzel bir gezi jiipimle arazaide takla attım şu an topanıyor araç en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiylee.

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede düzeltirsiniz, sizleride herzaman aramızda görmek isteriz..

teşekkürlerr resimlere baktıkça arabamın işlemleri hızlanıyorr bi tenede cj 6 var ama 3 kadar zevkli değil:smiley: gezilerden önce sitede haber veriliyormu acaba...

Merhabalar..
Cj3 ve 6 degil hiç bir serisi hk bilgim yok :smiley: ama bildigim torklu ve amerikan araçlar oldukları:smiley: ha birde klasik olarak göze hoş göründükleridir, Resimleri ve geziyi beğenelere tşk ederim, gezilerimiz spontane ve plansız olarak gelişmektedir, bu haftaki gezimizede bir göz atmanızı tavsiye ederim yine keyifli güzel kareler yakaladık , keyif aldık...

fotolar mükemmel o taslara vurmadımı yahu aracların altı

Tabi çok kolay geçişler degildi, bazen 50 mt yeri 1 saatde geçtik,:smiley: ama alınan keyif buna değer.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR