Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (28-29 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,230
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007

Mert bu geçişte co-pilot olarak cevap vereyim :D

Motor kapalıyken vinçi çalıştırıp su seviyesinin üstüne çıkana kadar vinçledik..Zaten azalmakta olan akü gücü bitince, motor seviyeside su üstüne çıkmıştı..
Sonra Bismillah marşa basıldı...rölantide bol bol gaz verip.... akü voltu yükselincede son bir vinç hamlesiyle çıktık...

Ama ben dizlerime kadar araç içinde su aldım..Kaprim ıslandı..bayağı bozuldum :D

Etiketler

Mert kısacası biraz sermayeden yedik motor çalışır duruma gelincede problem kalmadı.Zaten benide en çok üzen Uğur abinin kaprisi oldu, baya bi ıslanmıştı :D :D

Hafta sonu 7 GÖLLER çok mu kalabalık olur acep...hani özledim yahu... ;D

Ne o yine kaprin ıslanacak diyemi endişeleniyorsun abi ;D ;D
Sen nerdesin abi Şile demisin burada saat 5 ten beri aralıklarla yağıyor

bu gece yağarsa çavuşbaşı etabına girelim derim.en fazla 150 mt lik bir iniş çıkış ama sabaha ancak bitiririz heralde...tabi bazıları bitiremeyebilirde ;D ;D ;D

Evet Faruk mesela benim bitirmem zor olur hatta gelmem bile zor .

faruk senin bu davetlerini ben artık kale almıyorum :D dün geceki kaçışından sonra :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaş ben kolay kolay kaşık kırmam,şayet kırdıysamda çok ama çok geçerli bir sebebi olmuştur ve kaçak yakıştırması yerine anlayışla karşılanmayı beklerim...

Valla serkanım; e hadi çık gel o zaman; erken başlayalım da uzun sürsün. Hem faruğa da yakın parkur; o evde olur zaten; belki bi çay demler bize :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR