Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road Keşif Gezisi (28-29 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,230
Ynt: Ağva Hacıllı Kamplı Off-Road (spontane) Gezisi 28-29 Temmuz 2007

Hakan sabah sabah iştahım kabardı yaa :D
Acaba işe gitmesem de tura çıksam kovulurmuyum dersin ??? ;)

Etiketler

hakan ellerine sağlık
sabah sabah yine uyutmuşsun korhanı ;D

Hakan yine döktürmüşsün ...teşekkürler......

Baya Cherokee Limited/Sport kullanısı varmış, bu arabaların bu tip geziler sonrası sorun, problem durumları nedir? Konunun fazla dışına çıkmak istemiyorum ama hazır resimlere bakanlar varken fikir verebilirmisiniz?

KOMUTAN GELİYOR FLAMASI AÇIK
200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-7.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-6.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-5.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-4.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-3.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-2.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerbu-1.jpg

200707GezenbilirHacll2_veKemerburga.jpg

Yine fırça yiyom komutandan ama, sebebini hatırlamıyom ;D

Kemerburgaz100.jpg

Gezi boyunca aramızda olan bi araç daha vardı..

Kemerburgaz082.jpg

Kopan direksiyon topuzunun klipsi ancak böyle değerlendirilirdi ;D

Kemerburgaz096.jpg

işte şimdi çayın tadı bir başka..

Kemerburgaz085.jpg

Burnunun dibinde çalışan V8 5.2 sesiyle uyanmış bir insan fotoğrafı.. ;D

Kemerburgaz081.jpg

Can sıkıntısı :-\

Kemerburgaz076.jpg

Komutan ve gururlu muhafızı.. ( Kido ne kadar gururlansa yeridir, gece boyunca kuş uçurtmadı )

Kemerburgaz074.jpg

Kemerburgaz075.jpg

Kido'nun baş düşmanı, baltalı Zagor ;D

Kemerburgaz073.jpg

Gerçeğin yansıması...

Kemerburgaz180.jpg

Doğa tertemiz, pırıl pırıl.. Bizden önce de, bizden sonra da...

Kemerburgaz143.jpg

Arkadaşlar herkese merhaba;

Sürpriz bir gezi ve harika geçen bir haftasonu yine geride bıraktık.Arkadaşlık ve yardımlaşma gezenbilir off-road grubuna yakışır düzeyde yine herzamanki gibi en üst safhadaydı.Orada bulunan bütün herkese çok teşekkür ediyorum.Fotografçı arkadaşlar yine tüm hünerlerini gösterip en ufak detayları gözden kaçırmamışlar.Onlarada ayrıca teşekkür ediyorum.
Bence off-road da ne varsa (malesef çamur hariç ) Tepelere tırmanmalar , kaya geçişleri, dere ve derin dere geçişleri her türlü engeli bulup geçmeyi başardık.Özellikle benim için bir ilk olan derin dere geçişi harikaydı.Uğur abiyle birlikte onun da üstesinden gelmeyi başadık. Herhalde o anki heyecan bana epey bi uzun süre yeter gibi. ;D ;D
Birde aldığım ders var; snorkelsiz ve vinçsiz derin dere den geçilmez.Vinçim vardı, zaten onun sayesinde geçebildik karşıya(parasını kat ve kat çıkardı bu sayede) snorkel en kısa zamanda taktırmam gerekiyor.Eğerki uyanık davranmayıp elim kontakta gitmeyip motor sesininin değiştiğini anlamamış olsaydım herhalde haftasonu benim için bir kabus olacaktı.Neyseki hızlı davranıp hava filtresi suyu çektiği anda motoru stop ettimde işi yırttım. ;D ;D Buda bana iyi bir tecrübe oldu.

Yeni gezilerde buluşmak dileğiyle...

Herkese saygılar;

MK51' Alıntı:
Resimlere baktığımda genelde, "çok ta bi şey yokmuş bu geçişlerde" diyorum ben hep sonradan...
Aynı şekilde düşünen var mı? Yoksa bendemi var bir gariplik?

Uğur abiyle beraber ben karşıya geçmek için uğraşırken seyretmesi kolay oluyor tabi dimi abicim. ;D ;D
Ertesi gün tamirhanede ön ve arka differansiyel , şanzuman ve arazi şanzumanlarından 10 litreye yakın su cıktığını görünce hiçte kolay gelmiyor valla.Arabanın içininden balıkları ayıklaması işin cabası :D :D :D
İç dış komple temizlik alt üst yağlama ön arka differansiyel şanzumanlar yeniden yağ dolduruldu 25 lt yağ :eek: :eek: ;D
Ben öyle demiyorum valla Mustafa abi. :D :D :D

Saygılar abi;

Yüksel ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Arabanın içindeyken çok daha heyecanlı..
Fotoğraflar bu heyecanı anlatmaya yetmiyo, anlatamıyo diyorum...

Bu arada, senin "derin dere geçişi" bu gezinin flaş bölümüydü gerçekten.
Tekrar tebrikler ... Yüreğine, bileğine sağlık ... Vincimiz olunca biz de peşinden gelicez inşallah ...

Hakan'ım devam fotoların da çok iyi, eline sağlık ... Serkan zaten çok iyi ...
Amaaa ... Uğur (makinana sağlık) bi tane yaaa ...

... anca bu gece deliksiz uyuyunca yorgunluğum çıkacak ... öpüldünüz ...

Ben hala mağazada çalışıyorum arkadaşlar...yazamadım ama hepinizi öptüm...iyi geceler..

MK51' Alıntı:
Yüksel ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Arabanın içindeyken çok daha heyecanlı..
Fotoğraflar bu heyecanı anlatmaya yetmiyo, anlatamıyo diyorum...

Anladım Mustafa abi anlamazmıyım şaka ediyordum sadece.

Yüksel abi, büyük bir tehlike atlatmışsın, aman hocam motoru alırdın eline şnorkelsiz lastik seviyesini kesinlikle aşmamak gerek
geçmiş olsun
peki nasıl vinçlediniz ki, motor çalışır halde değil iken?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR