Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,486
Ynt: Ah Şimdi Oralarda Olmak Vardı!...

orsaalabanda' Alıntı:
Emin olun şu anda orada, daha doğrusu onların yerinde olmak istemezdim. Bilirim kumda batmanın acısını ;D
[attachment=1]

Ah keşke orada olabilseydim de, kuma batsaydım .... ;D
Hakikaten çok zor, ama zorlukları da özlüyorum ... :smiley:

Etiketler

derindeniz1' Alıntı:
Yine harika fotoğraflar eklemişsiniz. Teşekkürler.

Beğeniniz için ben teşekkür ederim . :smiley:
Fotolara meraklı olduğumdan dolayı oğlum bir kaç foto sitesine üye yapmıştı ..
500 - 600 adet fotoyu 20 - 30 USD arasında alabiliyordum .
İki tanesinin fiyatları değişmedi ama bir tanesinin ( Getty Images ) fiyatları çıldırdı .
Şu an artık resim almıyorum ( alamıyorum ) ,aşağıda Getty ' nin şu anki fiyatlarını
gösterir tablosunu kendi sitesinden aldım ,hak verirsiniz heralde .

Royalty-free pricing Learn about royalty-free licensing Prices in USD Pricing:
172 KB 280 x 210 px (3.89 x 2.92 in.) - 72 dpi - RGB File size on download 17 KB $ 10.00 Add to cart
500 KB 477 x 358 px (6.63 x 4.97 in.) - 72 dpi - RGB File size on download 39 KB $ 39.00 Add to cart New size
Details
The new, larger 3 MB file size is optimized for viewing an image on monitors with a screen resolution 1024x768.
3.00 MB 1182 x 888 px (3.94 x 2.96 in.) - 300 dpi - RGB File size on download 247 KB $ 150.00 Add to cart
10.0 MB 2158 x 1620 px (7.19 x 5.40 in.) - 300 dpi - RGB File size on download 816 KB $ 300.00 Add to cart
28.5 MB 3643 x 2734 px (12.14 x 9.11 in.) - 300 dpi - RGB File size on download 2.33 MB $ 400.00 Add to cart
49.5 MB4799 x 3602 px (16.00 x 12.01 in.) - 300 dpi - RGB File size on download 4.46 MB $ 450.00 Add to cart
How do I choose the right format and size?

Aslında elimdeki fotoları sizler ile paylaşmak için, sorunlar köşesine ; fotolarımın kalitesini nasıl düşürebilirim diye bir yazı da
yazmıştım ama pek ilgilenen olmadı. Şu anki fiyatları baz alırsam, fotoların her biri ortalama 250 USD seviyesinde ... :D
Yaşasın , zenginmişim de farkında değilim ... ;D

[attachment=1]

G Caribbean safari tour-ochoRios c.jpg

Guzel arsiv tebrikler;

Gercekten getty images gereginden fazla pahali ve ornek resimleri hem kucuk hemde uzerlerinde watermark ile getty images yaziyor. Bu yuzden ben daha cok devianart i tercih ediyorum. Ozellikle birlerde kullanacaksam zaten referans veriyorum. Devianart ta ornekler bile buyuk ve uzerlerinde genelde yazi yok.

melihbozkurt' Alıntı:
Guzel arsiv tebrikler;

Gercekten getty images gereginden fazla pahali ve ornek resimleri hem kucuk hemde uzerlerinde watermark ile getty images yaziyor. Bu yuzden ben daha cok devianart i tercih ediyorum. Ozellikle birlerde kullanacaksam zaten referans veriyorum. Devianart ta ornekler bile buyuk ve uzerlerinde genelde yazi yok.

Teşekkür ederim Melih Bey ... :smiley:

Devianart, gerçekten pek çok konuda çok fazla görsel barındırıyor, ama takip etmesi o kadar zor ki ... :D
Saniyede bir foto/resim yükleniyor, hangi sayfada kalmıştım, hangisini yüklemiştim, bu görseli daha önce vermişlerdi,
sırası değişmiş, gibi karmaşalar yaşadım, bir de görselin nerede çekildiği belli değil, araştırma yapmak gerekiyor.
Bu yüzden pek tercih etmiyorum, ama hayvan fotolarında bazen çok ilginç görseller yakalanabiliyor . :smiley:

Bu videolari nette gorunce paylasmak icin en guzel basligin burasi oldugunu dusundum. Fotograflar Ingiltere'de Sheffield yakinlarindaki Peak district milli parkinda cekilmis. Umarim begenirsiniz.

http://www.youtube.com/user/peakdistrictonline#p/u/13/NXyQmQ6GS8A
http://www.youtube.com/user/peakdistrictonline#p/u/33/SuIK2wz8bOk
http://www.youtube.com/user/peakdistrictonline#p/u/20/9qu41T1eUM0

Not: www.Sheffieldforum.co.uk adresinden alintidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,833
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR