hocam çok iyi oldu yaa buna şimdi bi zımpara bi de pürmüz
(ay macır damarım tuttu yine)
ellerinize sağlık inan denemeye değer ben yaparım bunu hocam bir resim eklesem kamelya resmi onun hakında fikrinizi isteyeceğim izniniz olursa
Levent Bey,
ahşapla ilgili gerçekten de çok faydalı bilgileri bizlerle, en ince ayrıntısına kadar paylaşıyorsunuz.
Söyleyecek birşey bulamıyorum, insanlarn bildiklerini sır gibi saklayıp esirgedikleri bir zamanda bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
ellerinize sağlık inan denemeye değer ben yaparım bunu hocam bir resim eklesem kamelya resmi onun hakında fikrinizi isteyeceğim izniniz olursa
Özdal bey, aslında insanlar bilgilerini saklamakla büyük hata ediyorlar, elinden iş gelen bilgiyi vermesenizde yapmaya çalışacaktır, iş gelmeyende zaten hazır alıyor, inşaallah bir çok insana faydası olur
ben teşekkür ederim
Pardon Levent bey ben parihan hanım ile uğraşmaktan size çalışmalarınızı bizimle paylaşmanızdan dolayı çok teşekkür etmeyi unuttum .bende bir otomobil ustası olarak evde böyle bir çok çalışmalarım oluyor en son bir ecza dolabı yaptım burada sizin huzurunuzda yayınlamaya utanırım.
paylaşım için çok teşekkürler.
Pardon Levent bey ben parihan hanım ile uğraşmaktan size çalışmalarınızı bizimle paylaşmanızdan dolayı çok teşekkür etmeyi unuttum .bende bir otomobil ustası olarak evde böyle bir çok çalışmalarım oluyor en son bir ecza dolabı yaptım burada sizin huzurunuzda yayınlamaya utanırım.
yayınlamak için utanmayın lütfen, yayınlayın ki bir iki arkadaşımızın işine yarar belki, amaç bilgileri paylaşarak insanlara yardımcı olmak değilmi bu forumlarda sizinde katkınız olsun
sadece torna işi yok bu bahsettiğiniz basit bir iş değil, şevkinizi kırmak için söylemiyorum , yeteneğiniz olsa bile marangoz makinaları olmadan bu işi böyle düzgün çıkaramazsınız bunu anlatmaya çalışıyorum, yoksa bunu yapanda bir insan ama'' alet çalışır el övünür '' atasözünü hatırlatmak istiyorum, yapılamayacak iş yoktur yeterki isteyin