Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan johnplayer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,596
Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

mertozzy' Alıntı:
abi maalesef haklı olmak istemiyorum... ama sor sen ne yapıyorsun diye...
bende birşey yapamıyorum.. neden biliyor musun?? ,
çıkarım yola... birşeyleri protesto ederim... etrafımda 100 kişi olur..
sonra birşey olur ve tek başına kalırsın...
yani senle olan herkes bir anda yok olur....
ve söylüyorum... bu sayfada kimsenin söyleyemediğini söyleyeyim...
bende hepiniz gibi birşeyleri savunurken yalnız kalmaktan korkuyorum...
çünkü toplum bilincimizi kaybettik.. birey toplumu olduk..
bize tüketin dediler... güzel plandıı... herkes ev araba onu bunu aldı...
bugün herkes onu ödememnin derdinde... kimse ülkesiyle maalesef ilgilenemiyor...
çünkü sahip olduklarını kaybetmekten korkuyor....
ve bunu kimse söyleyemiyor......

Maalesef bu konuda da dibine kadar halklısın..........

Yalnızlaştırıldık,tek başımıza bırakıldık,en önemlisi ümidimizi aldılar........

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
umarım herşey gönlümüzce olurr.... çok çok daha ileri bir toplum oluruzz...
ben bu stcikerlardan yarın bolca yapacağım... isteyen arkadaşlar bana adreslerini göndersin...
herkese tek tek kargo yaparım ;)
gezenbilir dayanışması yapalım biraz ;D

En azından tepkimizi bu şekilde dile getirmiş oluruz, ileride daha büyük bir etkinlik yapıldığında ben orada olacağım.

Herkese demokratik bir toplum için, gönlümüzce yaşayabieceğimiz bir Türkiye diliyorum.

Selamlar herkese.

Sevgili Mert arkadaşım,

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, diğer arkadaşlarımında.Yaz başında açmış olduğun konuya gelince Ankarada sadece ve sadece Zerrin hnm. katıldı bu işe.Sen konuyu açan kişi yoktun, gznblr yönetiminden kimse yoktu,arkada destekleyen kimsede yoktu, sadece Zerrin .Katılım olmadı niye.Ben söyleyeyim herkes tatile gitti, vatanı benmi kurtaracağım dedi.Belliki konu sandığım gibi gelişmemiş,Bu konunun ayrıntılarını bir gün ateş başında dinlemek isterim senden.

Selamlar, günaydın.
Yavuz Çelikel

Arkadaşlar verilen tepkiler ne kadar haklıda olsa lütfen yazdığımız mesajlarda Gezenbilir'i dolayısı ile hepimizi zora düşürebilecek forum içinde kutuplaşmaya neden olabilecek ifadelerden kaçınalım.

balum' Alıntı:
Arkadaşlar verilen tepkiler ne kadar haklıda olsa lütfen yazdığımız mesajlarda Gezenbilir'i dolayısı ile hepimizi zora düşürebilecek forum içinde kutuplaşmaya neden olabilecek ifadelerden kaçınalım.

kimse kimseyle kutuplaşmıyor... sorun yok.. hemen hemen herkesde birbirini tanıyor zaten... fikir tartışması yapıyoruz diye düşünüyorum... ;)

yavuz-çelikel' Alıntı:
Sevgili Mert arkadaşım,

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, diğer arkadaşlarımında.Yaz başında açmış olduğun konuya gelince Ankarada sadece ve sadece Zerrin hnm. katıldı bu işe.Sen konuyu açan kişi yoktun, gznblr yönetiminden kimse yoktu,arkada destekleyen kimsede yoktu, sadece Zerrin .Katılım olmadı niye.Ben söyleyeyim herkes tatile gitti, vatanı benmi kurtaracağım dedi.Belliki konu sandığım gibi gelişmemiş,Bu konunun ayrıntılarını bir gün ateş başında dinlemek isterim senden.

Selamlar, günaydın.
Yavuz Çelikel

yavuz selam, bence de konuşalım.. ben o olaydan sonra yaklaşık 3 ay siteye hiç girmedim.. o linkteki yazışmaları hatırlarsan... herkes bişiler söyledi... ama herkes.. onu yapalım bunu yapalım.. hatta ben derneğe gittim sedatla konuştum.. sedat zerrini aradı birilerini aradı... meclise gidelim.. onu yapalım bunu yapalım... sonra herkes ortadan kayboldu..
e böyle olduğunda da vatanı ben mi kurtaracağım demedim... ama inancım kayboldu....

mertozzy' Alıntı:
yavuz selam, bence de konuşalım.. ben o olaydan sonra yaklaşık 3 ay siteye hiç girmedim.. o linkteki yazışmaları hatırlarsan... herkes bişiler söyledi... ama herkes.. onu yapalım bunu yapalım.. hatta ben derneğe gittim sedatla konuştum.. sedat zerrini aradı birilerini aradı... meclise gidelim.. onu yapalım bunu yapalım... sonra herkes ortadan kayboldu..
e böyle olduğunda da vatanı ben mi kurtaracağım demedim... ama inancım kayboldu....

O günkü olayın aynen böyle gerçekleştiğini tahmin etmiştim. Sitede uzun süre online olmadığınıda takip ettim, farkındayım.. Konuyu Zerrin hanımlada uzun uzun konuşmuştuk o zaman.Ancak şunu söylemiştim o zaman şimdide söyleyeceğim, En yüreklimiz Zerrin'miş.Tek başına gitmişti Anıtkabire, yapmıştı atamın huzurunda şikayetini.Ben dahil hiç kimse yoktu yanında.Yürekten kutluyorum arkadaşımı tekrar.

yavuz-çelikel' Alıntı:
O günkü olayın aynen böyle gerçekleştiğini tahmin etmiştim. Sitede uzun süre online olmadığınıda takip ettim, farkındayım.. Konuyu Zerrin hanımlada uzun uzun konuşmuştuk o zaman.Ancak şunu söylemiştim o zaman şimdide söyleyeceğim, En yüreklimiz Zerrin'miş.Tek başına gitmişti Anıtkabire, yapmıştı atamın huzurunda şikayetini.Ben dahil hiç kimse yoktu yanında.Yürekten kutluyorum arkadaşımı tekrar.

valla abi benim o konuda zerrin hanıma diyecek tek sözüm hatta.. ama diğer arkadaşlara diyecek çok sözüm var... ama dediğin gibi artık ateş başında olur... ;)

Mert cim şu çıkrmalardan yaptırıyorsan banada ayır önümüzdeki hafta İstanbul a geleceğim arabanın heryerine yapıştıralım kardeşim

ama sonumuz ne olacak acaba yakıt almayımı protesto etsek acaba ne yapsak

Bu arada kutuplaşacak ne var anlamadım burda hepimiz haksız yere ödediğimiz vergi fazlalığından şikayetçiyiz bu kadar olmaz

kriz teğet geçti diyoruz ama en ağır bedelleri biz ödüyoruz kriz bizi vurdu diyen ülkeler bile daha ucuza tüketiyor bu yakıtı şu dünyada tek petrol üretimi olmatyan bizmiyizde en fazla vergi bizde

peh valla delleniyorum ya :mad: :mad: :mad: :mad:

yaparım barbaros.... zaten 50 tane falan yapıcam.. kim isterse veririm... ama bulmam lazım önce stickerı..dün gece kaydetmedim.. bugün nasılsa bulurum diye:smiley:
ama biraz önce bir şey dikkatimi çekti... ben sayfada o stickerı göremiyorum...
sadece ben mi göremiyorum...? yoksa yasaklandık mı?? ;)
e hadi şimdi bunun için ne yapmalıyız???? ;D ;D

evet bende göremedim ne alaka yahu ciddden birileri işgüzarlık olsun diye kaldırmamıştır değilmi???

yoooo... YASAKLANDIK.... ;D
sansür yedik... sessizce duralım benceee ;) sessiz tepkisiz toplum olalım...

ya şaka bir yana... ya biri bana o stickerın jpeg tiff vektörel nesi varsa yollasın ltf.. nette bulamadım.. belliki özgün bir çalışma :smiley:
mert_yasin@hotmail.com ;D ;D ;D

aldım aldımm... 5 dk bilemedin 10 dk sansürdeyizzz ;D ;D ;D ;D
ne günü geleceksin??

mertozzy' Alıntı:
aldım aldımm... 5 dk bilemedin 10 dk sansürdeyizzz ;D ;D ;D ;D
ne günü geleceksin??
kısmetse çarşamba ama aksilik çıkarsa perşembeye ordayım kardeş
bu arada msn ide kaydettim sanda davet attım bu kim diye şaşırma açınca
;D ;D ;D

yolla yolla... sorun yok... :smiley: ama gelmedi davetin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR