<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="derindeniz1" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
derindeniz1' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sevgili ''Deniz'', son yazdıklarını sağ elinin işaret parmağını, yine sağ şakağına değdir,( kısa devre yapınca daha iyi düşünülür ya ondan)<br />
yazdıklarını bir daha oku, ve bir düşün , ardından da kendi kendine bir değerlendirme yap ''lütfen''.<br />
<br />
Bence burada üzerinde durulması gereken şey çok basit. <br />
<br />
Selamlar, sevgiler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sevgili derindeniz1 , Ben herhangi bir siyasi ideoloji belirtmeden objektif olarak yapmış olduğum değerlendirmelerimi sunmak istedim.Mizahi bir yaklaşım sergiledim.Bunlar benim kendi düşüncelerimdir ve Türkiye'de yapılan anketler , ve bunları inceleyen bu işte uzmanlaşmış kişilerin değerlendirmeleri sonucu Türkiye'de bu işlerin bu şekilde yürüdüğünü ortaya koyuyor.Üslubunuza dikkat ederseniz biraz daha iyi olacak gibi. <br />
Bence bu konu amacından baya bi şaştı.Benden sonra yazacak arkadaş akaryakıt fiyatlarıyla alakalı birşeyler yazarsa belki konunun sapmasını engelleyebiliriz. Tekrar sölemek istiyorum , darılmaca gücenmece olmasın yazdıklarım anket sonuçlarıdır odur budur , sonuçta "SİYASİ İDEOLOJİ,SUBJEKTİF YARGI" içermemektedir. <br />
Sevgiler, Saygılar.</div>