Almayı Düşündüğüm 2008 Model Suzuki Grand Vittara 1,9 Ddis

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yengeç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,474

yengeç

HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER
Yer
İZMİR
2010 MODEL 110 LUK TORNEO CONNECT GLX SAHİBİYİM KISMETSE ARACI SATIP 2008 MODEL SUZUKİ GRAND VİTARA 1.9 DDİS ALMAYI PLANLIYORUM .BU MEYANDA RAV4 , TIGUAN , X- TRAİL, VE FRELANDER T4 LEREDE BAKMADIM DEĞİL AMA AKLIM NEDENSE HEP GARAND VİTARADA KALDI DOĞRUMU YAPIYORUM ACABA , DÜŞÜK KİLOMETRELİ Bİ ARAÇ BULABİLİRSEM ALAYIM GEÇEYİM DİYORUM. FİYAT ARALIĞI 45000- 50000 ARALIĞI DİYE GÖRÜYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENZİNLİYEDE NEDENSE AKLIM YATMADI MOTOR ARIZASI OLURMU DİYE ÇOK KARARSIZ KALDIM :(

Etiketler
Ynt: Almayı Düşündüğüm 2008 Model Suzuki Grand Vittara 1,9 Ddis

Suzuki benzinli motorlar sorunsuzdur baş ağrıtıp yolda bırakmazlar..tüplü olanları yaklaşık 30 binde bir sibob ayarı vs istiyebilir cok sıcak yerlerde hararet yaptırırsanız..vs..

dizel Fransız ve reno motorludur..1,9 dci araç kullananlardan bilği alın derim..

yıllık toplam km niz 50 bin üstü ise dizel derim..altı ise kesin tüplü ve öfkeli olsun derim.. :smiley:

modifiye yapıp ofroad ağırlıklı kullanacaksanızda eski kasa tercih edin derim.2005 ve altı ;)

Selam,

Bende 2009 dizel vitara var, ben de cok arastirip almistim, simdi cok memnunum. Yakit tuketimi zaten iyiydi, bi de chip takdirdim, simdi 110 km hizla duz yolda klima acik (adana-osmaniye arasi) 6.2 lt yakiyor. Arazide zaten hard off-road icin uygun olmadigini soylemeye gerek yok, ama orta seviyeli off-road icin cok basarili, bir seferinde kuma batirmisti kizim, beni n L200 ne de traktor cikarabildi. Yakindaki santiyeden Loader getirdik. Ama donus yolunda ben 2 tane pick-up'i (nissan ve toyota cift ceker) arkaya baglayip aliverdim kenara.

Osmaniye-Hatay arasinda ise, 6.4 lt yakiti var ki baya rampali bir yol.

Selamlar...

vazgeçtim dostlar nasipte yokmuş galiba

yengeç' Alıntı:
vazgeçtim dostlar nasipte yokmuş galiba
26/09/2013 itibariyle hyundai tucson 2008 manuel vites dizel araç aldım sizlere dahada iyileri nasip olur inşallah :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
muzomuco

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR