balabanı nadir beylerle görme imkanım olmuştu, çok iddalı yerler var gerçekten,ama camel bi başka gibi.,sizin camel etabına nereden girdiğinizi tam bilmiyorum,giderseniz gelmek isteriz
Tadından yenmiyecek bir gezi olduğu belli... İzlemesi bile keyif veriyor.
Bu mevsimde maymun biraz giyinik olsaydı daha iyiymiş ama bu haliyle bile çok heybetli duruyor.
Serkan, Maymunla birlikte çok iyi görüntüler vermişsin
ve aslında büyük bravo Hakan sana, gene sanatsal fotoğraflarınla bize de yaşadıklarınızı yaşatıyorsun yaww objektifine ve ellerine sağlık
aslında Hakan daha iyi resimler çekebilirdi ama Maymun'un sağ koltuğunda oturmak kolay diil bi yandan arabadan düşmemek için tutunmak gerekiyor bi yandan yukarıdan düşen çamur kütlelerinden korunmak gerekiyor bi yandan camı temizlemek gerekiyor bi yandan pilotun içeceğini tutmak ve sigarasını yakmak gerekiyor ki tüm bunların arasında Hakan ne ara fotoğraf çekti anlamadım ???
böyle şeyler yazma serkan ya... kendi kendime gülüyorum ve ofis te hiçte hoş olmayan görüntüler oluyor...zaten çamurlu araç ve elbiseler yüzünden mimliyim...
İşte tüm bu zorluklara rağmen Hakan'ın fotoğraf çekme aşkı öne çıkıyor Serkan, zorluk derecesini ne kadar arttırırsan arttır yine de süper fotoğraflar gelecektir hehehe
sduran' Alıntı:
aslında Hakan daha iyi resimler çekebilirdi ama Maymun'un sağ koltuğunda oturmak kolay diil bi yandan arabadan düşmemek için tutunmak gerekiyor bi yandan yukarıdan düşen çamur kütlelerinden korunmak gerekiyor bi yandan camı temizlemek gerekiyor bi yandan pilotun içeceğini tutmak ve sigarasını yakmak gerekiyor ki tüm bunların arasında Hakan ne ara fotoğraf çekti anlamadım ???
bir eksiği daha tamamlayayım gerçekten parkurun çok zorlu geçişleri vardı, hatta bir su geçişinde suyun ladanın kaputunu aştığını görünce tamam burda boğuluruz diye düşündüm
gezenbilir üyelerinin araçları hiç vinçlenmedi etabı rahat geçti buda ayrı bir keyifti
bir maynun su geçişinde her tarafı açık olduğundan su aldı eh artık o normal sayılır
hakanın bütün olumsuzluklara rağmen fotoğraf çekmesi gerçekten aşkını ifade ediyor
tekrar teşekkürler hakancım