ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgameltem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tolgameltem

Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın.
Yer
ANKARA
Gezi Haberleri 1/8/2010 2:42:33 PM
KARA MERHABA GEZİSİ

ANDOFF 17- OCAK -2010 Pazar günü Ankara’ya 90 km mesafedeki AŞAĞIOVACIK YAYLASINA günübirlik bir gezi düzenleyecektir.Hareket Andoff Kulüp binası saat 09.00 hareket edilecektir.

Aşağıovacık Yaylası Gerede nin yaylalarından etrafında çiftlik,mahalle,oba mezra,iskele ve istasyonları gibi tarihi eserlerle sahip olan yayla. Günümüzde doğa sevenleri şıkça uğrak haline gelmiştir.

Yaylaya gidişimiz sadece 4x4 araçlarla olup ağılıkla kar geçişi sık orman ve dağ yollarından olacak olup yanınıza almamız gerekenler Dişli Lastik,Halat,U Kilit,(Mapa) Balta,Kürek,Yangın Söndürücü,ve İlk Yardım Çantası.

Yaylada yemek yedikten sonra karda off-road ve Ankara'ya 18.00 Hareket edip dağ yolundan Gerede otobanına varış eve dönüş.

Gerçekten zorlu ama bir o kadarda keyifli geçeceğine inandığımız geziye tüm üyelerimizi beklerken!

Ankara'da Dost ve Kardeşçe yaşayan farkı bağımsız off-road yapan Sevgi Dostluk,Kardeşlik Bağlarını güçlendirmek ve paylaşımları arttırmak amacıyla düzenlenen 17 ocak 2010 gezisine tüm Ankara'lıları davet eder.

Üye haricinde gelmek isteyen off-road sevenleri ve Doğacılar 0533 432 34 19 ANDOFF Genel Sekreteri Cafer Sarıaltın ile irtibat’a geçmeleri önemle rica olunur.

--------------------------------------------------------------------------------

Etiketler
Ynt: ANDOFF ve GEZENBİLİR Kar'a Merhaba Gezisi (17 Ocak 2010)

Ben büyük ihtimal (bi işim çıkmazsa Pazar' a) katılıcam....

Tolga' nın verdiği Andoff telini arıcam.....

Haberin için sağol Tolga.....

Detayları paylaşırmısınız arkadaşlar yani görüşme sonucunu

Haber verdiğin için teşekkürler Tolga. Bu hafta sonu katılmam biraz zor ancak gelmeye çalışacağım.

Selamlar,

Aşağı Ovacık Yaylası ve çevresinde çok trekking yaptığım için iyi biliyorum diyebilirim, en son dizimden sakatlandıktan sonra orada evi olan Zeynep Erdoğan ve eşi bizi evlerinde ağırladılar, kendilerine bir kere daha çok çok teşekkür ediyorum. Bölge son derece güzel, ormanlık bir arazi, karın çok yoğun olduğunu iyi biliyorum ancak bu dönemde çok kar yağmadığı için yaylanın ne durumda olduğunu bilemiyorum, kesinlikle giyim olarak yedekli gidilmesi gerekir, fotoğraf ve video makinalarınız mutlaka olsun, harika manzaralar göreceksizniz.

Tadilat işlerim hala devam ediyor, eğer bir nefes alabilecek duruma gelebilirsem ben de sizlere katılmak isterim, şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum, takvime konuyu ekliyorum :smiley:

Ben bir aksilik olmazsa giderim, cumartesi gecesi ankaradayım :D

Merhaba Arkadaşlar,

Geziyi Andoff düzenliyor,
Ayrıntılar;
www.andoff.net adresinde,

Andoff la görüşmelerim gerekse Zerrin Hanımla görüşmelerimizden sonra aşağıdaki bilgilendirmeyi yapıyorum.

Gezenbilir den katılacak arkadaşlar için bulaşma yeri İstanbul yolu üzeri Taymek olarak belirledik. Katılmak isteyen arkadaşlar 9:00 da orda hazır olmaları gerekiyor. (Krokiyi akşam atacağım.)

Andoff ilk hareket noktasını kendi merkezleri olarak belirledi. İkinci nokta Taymek. Biz ikinci noktadan onlarla birlikte hareket edebiliriz.

Gezi sorumlusu onlar oldukları için araç sıralaması ve konvay kurallarını berlirleme noktasında onların fikirlerine saygı göstermeliyiz. Zaten kaynaşma gezisi olduğu için hep beraber bir arada olacağız anlamına gelmiyor. Biz birbirimizi zaten buluruz. :smiley:

Konvay kuralları ve gerekli malzmeler için diğer gezilerimizden farkı yok. Bizim herzamanki kurallarımız burdada geçerli.

Gerekli malzemeler;
1- Araç ağırlığının en az iki katı yüke dayanıklı strapt ve 2 adet U kilit.
2- Telsiz
3- Dişli lastik, kürek.
4- Yeterli miktarda yiyecek.
5- Kar içine gidileceği için uygun giyim kuşam,

Andoff ta görevli arkadaş (Cafer Bey) ile görüştüm herhangi bir katılım ücreti söz konusu değil.

Gidilecek noktanın Ankara ya uzaklığı yaklaşık 90km. Gidiş dönüş gaz, benzin mazot ihtiyacınızı yola çıkmadan tamamlamakta fayda var.

*** Katılımcı listesi hazırlamakta yönetici arkadaşların görüşlerini rica ediyorum.

Saygılar,
Mustafa TEZEL

Hadi Listeye başlayın :smiley:

Ekipmanlarımızıda yazmakta fayda var, ordaki sorumlu ekibe yardımcı olmuş oluruz.

1- Mustafa TEZEL Vitara, at lastik, telsiz, kürek, strapt, u kilit, el vinci, vs. vs.

Sedat, Mehmet'i bende çok özledim, canım benim o :smiley: bu arada sen erken mi geliyorsun ? Şimdi boyacı ustası ile görüştüm, cumartesi günü arayacak beni, eğer işe pazar günü başlayacak olursa ben gelemem ama pazartesiye kalırsa bende gelebilirim..

ceranus' Alıntı:
Sedat, Mehmet'i bende çok özledim, canım benim o :smiley: bu arada sen erken mi geliyorsun ? Şimdi boyacı ustası ile görüştüm, cumartesi günü arayacak beni, eğer işe pazar günü başlayacak olursa ben gelemem ama pazartesiye kalırsa bende gelebilirim..

Evet benim program ani bir şekilde değişti, erken geliyorum ama kısa kalacağım, sadece 2 hafta :(

Çok az kalacakmışsın gerçekten, neyse geliyor olman bile önemli :smiley:

hsbasar' Alıntı:
Evet benim program ani bir şekilde değişti, erken geliyorum ama kısa kalacağım, sadece 2 hafta :(

Sedat abiciğim ; süre az ama bu pazar ve haftaya Antalya kaçmaz mutlaka bekliyoruz. Andoff tan seni sordular, bekliyorlar.

msmt' Alıntı:
Sedat abiciğim ; süre az ama bu pazar ve haftaya Antalya kaçmaz mutlaka bekliyoruz. Andoff tan seni sordular, bekliyorlar.

Mustafacım umarım bir aksilik olmaz geliriz hem Geredeye hemde Antalyaya gelmek istiyorum.
Birkaç engelim var onları aşarsam sizlerle beraberim.

ARKADAŞLAR GEZİNİN YAPILACAĞI YER BENİM YAYLAM OLDUĞU İÇİN ÖNCÜLÜK BEN YAPACAM.
BUGUN ALDIĞI BİLGİLERE GÖRE YAYLADA 35 CM KAR BULUNMAKTA VE KAR YAĞIŞI DEVAM ETMEKTE.
HAFTA SONUNA KADAR TAHMİNİMİZ KAR 50-60 CM İ BULACAK. GUZERGAHI HAVANIN VE YOLUN DURUMUNA GÖRE ORDA BELİRLİYECEĞİZ.
EĞER KAR YAĞIŞI KESİLMEZ İSE GREYDE YOLU AÇMAYA GİRMEZ VE YAYLAYA ÇIKMAMIZ ZOR OLUR. EĞER KESİLİR İSE GREYDER YOLU AÇAR VE YAYLAYA KADAR ÇIKARIZ. ORMAN YOLUNDAN TURLAR KÖY ÜZERİNDEN ÇAMLIDEREYE AŞAR OTOBANDAN DOĞRU DÖNÜŞÜMÜZÜ GERÇEKLEŞTİRİRİZ.
BİZDEN 2 JEEPLİK BİR EKİP C.TESİ AKŞAMI YAYLADA OLACAK. ONLARLA İRTİBATA GEÇİP ONA GÖRE HAREKET ETMEYİ PLANLIYORUZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri